Ο Χάρης Βαρθακούρης μιλάει για το αστρονομικό χρηματικό ποσό που είχε ζητήσει από εκπομπή

Πόσο έχει αλλάξει η καθημερινότητά του;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Χάρης Βαρθακούρης μιλάει για το αστρονομικό χρηματικό ποσό που είχε ζητήσει από εκπομπή

Ο Χάρης Βαρθακούρης μιλάει για την δραματική αλλαγή στην καθημερινότητά του μετά το Globetrotters. Για ποια εκπομπή ζήτησε την οκταπλάσια αμοιβή από αυτή που του πρόσφεραν;

Ο συνθέτης, και τραγουδιστής εξηγεί σε πρόσφατη συνέντευξή του τι συνέβη με παλιά πρόταση, τη νέα του ζωή αλλά και το τι θα δούμε στο Big Brother, όταν τελειώσει η περίοδος του κορωνοϊού.

Πόσο άλλαξε η ζωή σας μετά το Globetrotters;

Εντελώς. Οι προτάσεις -οι μουσικές κατ' αρ­χάς- πολλαπλασιάστηκαν. Η αναγνωρισιμότητά μας εκτοξεύτηκε. Η δύναμη της τηλεόρασης είναι τεράστια τελικά. Φανταστείτε μόνο πως, σε λίγο διάστημα, έξι από τις επτά ημέρες της εβδομάδας, θα υπάρχει ένα μέλος της οικογένειας Βαρθακούρη στην οθόνη σας. Κουράγιο!

Τώρα που και οι δύο έχετε πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, αφού και η σύζυγος σας είναι στη διαδικασία προετοιμασίας της δικής της εκπομπής, προλαβαίνετε να τσακωθείτε;

Πάντα έχουμε χρόνο για ένα καβγαδάκι. Αν δεν ανάψουν τα αίματα, βαριόμαστε (γέλια)

Πριν προβληθεί το Globetrotters, φοβό­σασταν ότι όλο αυτό που σας έβγαινε αυθόρμητα μπορεί να σας έκανε κακό;

Όχι, κι αυτό επειδή ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα προβληθούν οι καβγάδες μας. Θεωρούσα πως οι αψιμαχίες -σε μια ταξιδιωτική εκπομπή με φιλανθρωπικό χαρακτήρα - είναι άχρηστο τηλεοπτικό υλικό και μάλιστα λυπόμουν το συνεργείο, που έπρεπε κάθε φορά να υποστεί τις φωνές μας. Βέβαια, λίγο μετά ήταν όλα μέλι-γάλα και γρήγορα μας έμαθαν, πως έτσι είμαστε εμείς, εκδηλωτικοί και θερμόαιμοι.

Με τη μουσική τι γίνεται; Ετοιμάζετε κάτι καινούργιο;

Θα αφιερώσω τον Μάρτιο αποκλειστικά στο Big Brother . Ωστόσο, μέσα στο μήνα θα κυκλοφορήσω, μετά από 10 χρόνια, ένα καινούργιο κομμάτι, που λέγεται «Με ποιο δικαίωμα», και μάλιστα θα γυρίσω και κλιπ. Οπότε ναι μεν δεν θα εμφανιστώ κάπου άμεσα, αλλά δεν απέχω από τη μουσική ποτέ. Από τον Απρίλιο θα συνεχίσω τις εμφανίσεις μου κανονικά. Θα έχω καινούργιο τραγούδι, ένα Big Brother... ποιος με πιάνει!

Ο Χάρης Βαρθακούρης μιλάει για το αστρονομικό χρηματικό ποσό που είχε ζητήσει από εκπομπή και αποκαλύπτει

Ποιος είναι ο επόμενος σας στόχος;

Να είμαι γερός και να χαίρομαι την οικογένειά μου. Δεν βάζω στόχους. Αν είναι να έρθει κάτι, θα έρθει!

Θέλατε να ασχοληθείτε με την τηλεόραση ή προέκυψε και είπατε «ας το κάνω»;

Δεν είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που μου γίνεται πρόταση. Πολλά χρόνια πριν, όταν η Σοφία Αλιμπέρτη θα ξεκινούσε πρωινή εκπομπή Σαββατοκύριακα -νομίζω στον Alpha-, μου πρότεινε να την κάνουμε παρέα. Για να το αποφύγω με τρόπο, ζήτησα ανά εκπομπή όσα μου πρότειναν ως μηνιαία αμοιβή. Μιλάμε για τέτοιο θράσος! Αλλά είναι αυτό που λες: "Δεν θέλω να το κάνω, αλλά αν μου τα δώσουν φυσικά θα το κάνω". Εννοείται δεν μου τα έδωσαν, έτσι η Σοφία πήρε τον Θανάση Πάτρα μαζί της.

Η δεύτερη φορά ήταν το 2014, όταν αποχώρησα από το «Just The 2 Of Us». Μου τηλεφώνησε ένα στέλεχος καναλιού για να ζητήσουμε το ενδεχόμενο να κάνουμε κάτι. Ήταν όμως καλοκαίρι, ήμουν διακοπές με την οικογένεια και λίγες μέρες μετά κάηκε το σπίτι μας.

Μιας και λέμε για τον Χάρη Βαρθακούρη, ρίξτε μια ματιά σε όσα δήλωσε για την νέα εκπομπή της Αντελίνας!