Η Όπρα στη "μάχη" κατά του κορωνοϊού - Το βίντεο με τον Idris Elba

Πώς ευαισθητοποιεί τον κόσμο;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Όπρα στη

Με τον ηθοποιό Idris Elba ξεκινά η πρωτοβουλία που έχει πάρει η Όπρα για την "μάχη" απέναντι στον κορωνοϊό. όπως θα δείτε και στο βίντεο η γνωστή παρουσιάστρια έχει βρει έναν νέο τρόπο να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο.

Η Όπρα Γουίνφρει είναι γνωστή για το ανθρωπιστικό της έργο και τις ευαισθησίες της με την παρουσιάστρια να έχει πια ξεκινήσει μια νέα πρωτοβουλία για να ενημερώσει τον κόσμο για τον ιό, που έχει φέρει χιλιάδες θανάτους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τώρα λοιπόν η παρουσιάστρια συνομιλεί με face time με ανθρώπους που έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό και την αρχή έκανε ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός Idris Elba, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ανέβασε η ίδια στο Instagram της.

Το βίντεο που ανέβασε η Όπρα στο Instagram και η συνομιλία με τον Idris Elba

Να πούμε ότι ο ηθοποιό αποκάλυψε ότι είναι θετικός ενώ μαζί του στη συζήτηση με την Όπρα ήταν και η σύζυγός του η οποία μάλιστα έδειξε στην κάμερα τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις της.

«Σήμερα το πρωί βρέθηκα θετικός στον Covid-19. Νιώθω καλά, δεν έχω μέχρι στιγμής συμπτώματα, ωστόσο, έχω τεθεί σε απομόνωση από τη στιγμή που διαπίστωσα την πιθανή έκθεσή μου στον ιό. Μείνετε στο σπίτι, παιδιά. Και να είστε πραγματιστές. Θα σας ενημερώνω για το πώς τα πάω. Μην πανικοβάλλεστε» ήταν η ανάρτηση που είχε κάνει τότε ο ηθοποιός, ενημερώνοντας τον κόσμο για την υγεία του.

Η Όπρα μάλιστα, που πριν λίγο καιρό είχε ένα απρόοπτο πάνω στην σκηνή, ανέβασε και δεύτερο βίντεο με το οποίο συνομιλεί με έναν πάστορα, επίσης αναφορικά με τις εξελίξεις με τον κορωνοϊό. Πρόκειται για τη συνέχεια της πρωτοβουλίας που έχει πάρει για να ενημερώσει τον κόσμο.