"Λυγίζουν" οι γονείς του Σωτήρη Τσιόδρα - Τα λόγια που συγκινούν

Τι δήλωσαν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

"Λυγίζουν" οι γονείς του Σωτήρη Τσιόδρα για το παιδί τους και την κατάσταση που επικρατεί σε όλον τον κόσμο. Τα λόγια τους συγκινούν και "ρίχνουν" τα social media.

Οι γονείς του Σωτήρη Τσιόδρα, Παναγιώτης και Φωτούλα, μίλησαν στα Παραπολιτικά, λέγοντας πως προσεύχονται να έχει ο Θεός καλά τον γιο τους.

Οι δυο τους ζουν στο Νεοχώρι, ένα μικρό χωριό στα σύνορα των νομών Αργολίδας και Αρκαδίας, πίσω από τη σήραγγα του Αρτεμισίου και παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις της πανδημίας.

Τα λόγια των γονιών του Σωτήρη Τσιόδρα που συγκινούν και "λυγίζουν"

«Να τον έχει ο Θεός καλά για να βοηθήσει όσο μπορεί τους συνανθρώπους του» είπαν χαρακτηριστικά οι γονείς του λοιμωξιολόγου σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εφημερίδα, και συνέχισαν λέγοντας, «Προσευχή κάνουμε για το παιδί μας και για όλη την Ελλάδα».

Η μητέρα του Σωτήρη Τσιόδρα, κυρία Φωτούλα, ψάλλει ακόμη και σήμερα στο Νεοχώρι, όπου λειτουργεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα ο παπα-Βασίλης Νάσης από το Καπαρέλι Αργολίδας, ενώ ο παπα-Βασίλης, με τον οποίο επικοινώνησε η εφημερίδα, έχει κατά καιρούς «λειτουργήσει» στο χωριό και συγκεκριμένα στην εκκλησία του Άη Γιώργη, έχοντας ως ψάλτη τον ίδιο τον γνωστό ιατρό λοιμωξιολόγο.

Ο ίδιος ανέφερε, «Είναι από τους καλύτερους ψάλτες της Ελλάδος, έχει τελειώσει βυζαντινή μουσική. Τον έχω κοινωνήσει πολλές φορές, άριστος οικογενειάρχης και σεμνός. Να τον έχει ο Θεός καλά». Δείτε και την απάντηση του Σωτήρη Τσιόδρα στα αρνητικά σχόλια την ώρα που είχε πάει να ψάλει στον Ιερό Ναό Αναστάσεως.

Η αποθέωση της Le Figaro στον Τσιόδρα

"Ο Σωτήρης Τσιόδρας, λαμπρός ειδικός στον τομέα των λοιμώξεων και αναγνωρισμένος σε όλον τον κόσμο, ανακαλύφθηκε από τους Έλληνες κατά τη διάρκεια αυτής υγειονομικής της κρίσης. Σήμερα είναι η καθημερινή φωνή ενημέρωσης σχετικά με τον ιό" αναφέρει και προσθέτει:

"Είναι 6 μ.μ., χτυπά το κουδούνι για όλες τις εκπομπές της δημόσιας και ιδιωτικής τηλεόρασης. Είναι η ώρα για την ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας σχετικά με την εξέλιξη του COVID-19, που πλήττει τη χώρα. Αυτή είναι η στιγμή, κατά την οποία οι Έλληνες σταματούν όλες τις δραστηριότητες ή τις τηλεφωνικές συνομιλίες, για να παρακολουθήσουν ευλαβικά τα λίγα λεπτά της ενημέρωσης. Ένα σπάνιο φαινόμενο σε μια χώρα όπου ο δημόσιος λόγος μετά βίας προσελκύει την προσοχή και είναι αξιόπιστος".