Θα μείνετε με το πόσες τσάντες έχει η Σίσσυ Χρηστίδου - Φωτογραφία από τη ντουλάπα της

Πάθαμε πλάκα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα μείνετε με το πόσες τσάντες έχει η Σίσσυ Χρηστίδου - Φωτογραφία από τη ντουλάπα της

Θα μείνετε με το πόσες τσάντες έχει η Σίσσυ Χρηστίδου, η ίδια ανέβασε φωτογραφία μέσα από την ντουλάπα της και είδαμε τι έχει μέσα σε αυτή και μας θύμισε αυτή που είχε και η Carrie Bradshaw.

Η παρουσιάστρια όπως και όλοι μας ακολουθεί τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας και μένει μέσα στο σπίτι για να προστατεύσει την ίδια, τα παιδιά της αλλά και τους γύρω της από την εξάπλωση της πανδημίας που πλήττει αυτή την στιγμή τον πλανήτη.

Η ίδια περνάει πολύ χρόνο με τα παιδιά της παρά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, πλέον όμως έχει πολύ ελεύθερο χρόνο για να περνάει ακόμα περισσότερο μαζί τους και περνάνε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές.

Η συλλογή από τσάντες της Σίσσυς Χρηστίδου στην ντουλάπα της που μας τρέλανε

Η Σίσσυ Χρηστίδου τώρα που είναι σπίτι μας δείχνει στιγμές από την καθημερινότητα της και τι κάνει τώρα που δεν έχει εκπομπή και άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η ίδια περνάει τον χρόνο της με τα παιδιά της, αλλά μας δείχνει και πως φροντίζει τον εαυτό της τώρα που έχει αρκετό χρόνο.

Χθες ετοιμαζόταν να κάνει ένα live, όπως κάνουν πολλοί άνθρωποι της showbiz το τελευταίο διάστημα για να περάσει η ώρα τους μέσα στο σπίτι, τώρα που δεν έχουν τι άλλο να κάνουν.Δείτε και την μπανιέρα της που είναι ονειρική

Η ίδια χθες ανέβασε μια φωτογραφία μέσα από το σπίτι της και συγκεκριμένα από την ντουλάπα της που μας θύμισε, Carrie Bradshaw. Η ίδια διαθέτει μια συλλογή με τσάντες όπως μπορούμε να διακρίνουμε.

Το όνειρο κάθε γυναίκας άλλωστε είναι να έχει πολλά παπούτσια, πολλά ρούχα και τσάντες και μια τέτοια ντουλάπα. Δείτε την και θα ενθουσιαστείτε και εσείς.

Η ανάρτηση της:

Σίσσυ Χρηστίδου