Εκτάκτως ξανά εκτός Open η Κατερίνα Καινούργιου - Η ανακοίνωση της

Γιατί δεν θα προβληθεί σήμερα πάλι η εκπομπή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκτάκτως ξανά εκτός Open η Κατερίνα Καινούργιου - Η ανακοίνωση της

Εκτάκτως ξανά εκτός Open βρέθηκε η Κατερίνα Καινούργιου. Γιατί δεν θα προβληθεί σήμερα πάλι η εκπομπή της; Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της. Μόλις "έσκασε".

Από σήμερα, Δευτέρα 23 Μαρτίου και κάθε πρωί, ήταν να επιστρέψει η Κατερίνα Καινούργιου στους τηλεοπτικούς μας δέκτες προκειμένου να μας κάνει την καλύτερη παρέα, κάτι που άλλαξε ωστόσο.

Λίγη ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη του «Ευτυχείτε» , η παρουσιάστρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι λόγω της απαγόρευσης της άσκοπης κυκλοφορίας και για την καλύτερη ενημέρωση των τηλεθεατών, αντί της εκπομπής της θα μεταδοθεί έκτακτη ενημερωτική εκπομπή.

Δείτε την ανακοίνωση της Κατερίνα Καινούργιου για την διακοπή του Ευτυχείτε από το Open λόγω πανδημίας

Επεσήμανε, ωστόσο, ότι από αύριο θα αρχίσει κανονικά την εκπομπή της λέγοντας, «Φίλες και φίλοι σήμερα δεν θα είμαστε μαζί. Πρώτη μέρα της απαγόρευσης της άσκοπης κυκλοφορίας και όλοι χρειαζόμαστε επιπλέον ενημέρωση για αυτό το μέτρο που αλλάζει την καθημερινότητά μας, αλλά είναι ίσως το πιο σημαντικό στη μάχη μας με τον κορονοϊό. Στη θέση του “Ευτυχείτε” εκτάκτως σήμερα θα δείτε την ενημερωτική εκπομπή “Η μεγάλη μάχη της Ελλάδας”. Από αύριο Τρίτη, όπως πάντα στις 9:50, θα σας πούμε με όλη μας την καρδιά και πάλι “Ευτυχείτε”. Ίσως η πιο δυνατή ευχή, αυτήν την τόσο κρίσιμη στιγμή. Τα λέμε αύριο».

Κατερίνα Καινούργιου εκπομπή open

Τι είχε αναφέρει η παρουσιάστρια για την πανδημία

Η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία προς το παρόν περνάει δημιουργικά το χρόνο σπίτι, ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, την προσωρινή διακοπή της εκπομπής της.

«Φίλοι μου, αυτές τις δυσκολες ώρες πρέπει όλοι να είμαστε δυνατοί και κυρίως να γίνουμε ασπίδα για εμάς και τους δικούς μας!

Έτσι και το "Ευτυχείτε" @eutixeite για προληπτικούς λόγους αυτή την εβδομάδα, θα μείνει σπίτι. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ο φόβος άλλωστε είναι ο μεγαλύτερος εχθρός. Μένουμε σπίτι λοιπόν, και επιστρέφουμε όλοι, ακόμα πιο δυνατοί! #menoumespiti Σας στέλνω την αγάπη μου...εμεις θα τα λέμε από δω... Να προσέχετε τους εαυτούς σας και τ αγαπημένα σας πρόσωπα» έγραψε η παρουσιάστρια.