Στα βήματα της Όπρα Γουίνφρεϊ η Πόπη Τσαπανίδου - Να τι ξεκίνησε!

Μια ενέργεια για τον κροωνοϊό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στα βήματα της Όπρα Γουίνφρεϊ η Πόπη Τσαπανίδου - Να τι ξεκίνησε!

Η Πόπη Τσαπανίδου μίλησε στην εκπομπή "Φωλιά των Κου Κου" για μια πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει για τον κροωνοϊό και η οποία μα θύμισε μια ανάλογη κίνηση που έχει κάνει και η Όπρα Γουίνφρεϊ.

Ας πάρουμε ωστόσο τα πράγματα από την αρχή. Η Πόπη Τσαπανίδου πριν από λίγες ημέρες είχε μιλήσει μέσω skype - καθώς πλέον μένουμε όλοι στο σπίτι ενώ και οι τηλεοπτικές εκπομπές πήραν σχετικά μέτρα για τον κορωνοϊό - με την εκπομπή "Φωλιά των Κου Κου" όπου και μίλησε για την νέα ενέργεια που έχει ξεκινήσει, τώρα και με τον ιό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τι ξεκίνησε λοιπόν η Πόπη Τσαπανίδου που μας θύμισε την Όπρα;

Ειδικότερα η Τσαπανίδου διοργανώνει κάθε απόγευμα στα social media συζήτηση με ειδικούς και απλούς χρήστες για όλα όσα μας απασχολούν.

Όπως είπε η ίδια στην εκπομπή σκέφτηκε την δύναμη που έχε τόσο το instagram όσο και τα social media γενικά. Καθώς λοιπόν έχει γνωρίσει τόσο κόσμο μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια που δουλεύει ως δημοσιογράφος αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια.

Η ίδια είπε ακόμα ότι θα συνεχίσει την συγκεκριμένη ενέργεια ενώ ήδη ετοιμάζει και το νέο βίντεο που θα ανεβάσει στο IGTV της. Να πούμε ότι η κίνηση μας θύμισε μια κίνηση που κάνει και η διάσημη Αμερικανίδα παρουσιάστρια Όπρα η όποια επίσης μέσω social media και συγκεκριμένα με face time μιλά με ανθρώπους που έχουν τον ιό, αλλά και ειδικούς.

Ήδη μάλιστα στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram έχει ανέβει και ένα βιντεάκι για την Yoga.

Δείτε και τα όσα είπε η Πόπη Τσαπανίδου στην εκπομπή του Star