Η κριτική στην Ελένη Μενεγάκη που την έβγαλε "έξω από τα ρούχα της"

Ποια η απάντησή της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η κριτική στην Ελένη Μενεγάκη που την  έβγαλε

Η γνωστή παρουσιάστρια σήμερα ενημέρωσε το κοινό της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό πως η εκπομπή της δεν θα βγει στον αέρα λόγω της πανδημίας. Ωστόσο η κριτική στην Ελένη Μενεγάκη δεν έλειψε με αποτέλεσμα εκείνη να βγει "έξω από τα ρούχα της".

Να υπενθυμίσουμε πως εδώ και μια εβδομάδα περίπου κι ενώ όλα τα κανάλια είχαν παγώσει τις εκπομπές και τα προγράμματά τους η Ελένη Μενεγάκη έβγαινε κανονικά ζωντανά στον αέρα, με όλα εννοείται τα απαραίτητα μέτρα - δείτε την εδώ να φοράει γάντια στον αέρα της εκπομπής.

Παρόλα αυτά, η εκπομπή της παρότι επρόκειτο να βγει σήμερα κανονικά στον αέρα, τελικά αναβλήθηκε «προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα και να γίνουν ιατρικές εξετάσεις σε συνεργάτες της εκπομπής», όπως ανακοίνωσε ο σταθμός.

Και ενώ η παρουσιάστρια ανέβασε φωτογραφία με την ίδια να κάθεται σε άδειο πλατό τα σχόλια έπεσαν βροχή, με ένα συγκεκριμένο να τραβάει την προσοχή της, ώστε να απαντήσει μάλιστα σε αυτό.

Δείτε τι απάντησε η Ελένη Μενεγάκη στην κριτική follower της που την έβγαλε "έξω από τα ρούχα της"

Το συγκεκριμένο σχόλιο έγραφε, "Η Μενεγάκη στην κοσμάρα της. Αρκεί να μην χάνει το παραδάκι". Με το που το διάβασε η παρουσιάστρια έσπευσε και απάντησε χαρακτηριστικά, "Κανένας εργαζόμενος δε μπορεί να αποφασίσει μόνος του να φύγει από την εργασία του. Είδατε εσείς να έχει ανακοινωθεί κάπου ότι τα ΜΜΕ θα κλείσουν; Πως θα το κάνω εγώ από μόνη μου; Γιατί γίνεστε τόσο σκληρή; Λέτε εγώ να μην ανησυχώ για τα παιδιά μου; Να μη θέλω να μείνω σπίτι μου; Δεν αποφασίζω εγώ. Λυπάμαι που σας το χαλάω, αλλά αυτή είναι η αλήθεια".

Η ανακοίνωση του ALPHA για την Ελένη Μενεγάκη

Για λόγους πρόληψης και δεδομένου ότι ο Alpha θέτει πάνω από όλα την υγεία των ανθρώπων του, η εκπομπή ΕΛΕΝΗ δεν θα μεταδοθεί σήμερα, Δευτέρα 23 Μαρτίου, προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα και να γίνουν ιατρικές εξετάσεις σε συνεργάτες της εκπομπής.

Εκτάκτως σήμερα το μεσημβρινό δελτίο Ειδήσεων θα μεταδοθεί στις 13:00 και αμέσως μετά θα ακολουθήσει η προβολή της ελληνικής ταινίας «ΤΡΕΛΟΣ ΕΙΜΑΙ, Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΝΩ».

Το υπόλοιπο πρόγραμμα θα παραμείνει ως έχει.