Η Rihanna βγάζει τα μεγάλα όπλα για την αντιμετώπιση της πανδημίας

Είναι πολλά τα λεφτα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Rihanna βγάζει τα μεγάλα όπλα για την αντιμετώπιση της πανδημίας

Η Rihanna είναι μια από τις πιο γνωστές pop star ενώ τελευταία λανσάρει και την δική της συλλογή με ρούχα. Έτσι λοιπόν σίγουρα έχει τα μέσα για να βοηθήσει με την πανδημία του κορωνοϊού, τουλάχιστον οικονομικά. Και το έκανε με την ίδια να βγάλει τα μεγάλα όπλα!

Το ποσό που έδωσε η Rihanna είναι τρελό, τουλάχιστον για εμάς. Ωστόσο η καλλιτέχνης είναι γνωστή για το φιλανθρωπικό της έργο, ενώ έχει ιδρύσει και το ίδρυμα «Clara Lionel Foundation» μέσω του οποίου δώρισε και το απίστευτο ποσό που θα διαβάσετε παρακάτω!

Ποιο είναι αυτό το πόσο; Ετοιμαστείτε να πέσετε ξεροί γιατί η Rianna έδωσε πέντε εκατομμύρια μέσω του ιδρύματος, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα δοθούν σε οργανισμούς που έχουν αναλάβει να βοηθήσουν με διάφορα μέσα στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Τα χρήματα δόθηκαν για να "προετοιμάσουν τις κοινότητες με σημαντικά εργαλεία προστασίας, ιατρικά εφόδια, εξοπλισμό και παροχή φαγητού' γράφει χαρακτηριστικά ανάρτηση του ιδρύματος που έγινε στην σελίδα του στο Facebook και την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω! Δείτε ωστόσο και ποια ενέργεια ξεκίνησε η Πόπη Τσαπανίδου για αν βοηθήσει με τον ιό.

Από την Rihanna στην Όπρα - Πώς βοηθά για την πανδημία του κορωνοϊού;

Ακόμα μια κίνηση που βέβαια δεν περιλαμβάνει κάποιο υπέρογκο χρηματικό πόσο, έρχεται από την Όπρα που είναι γνωστή άλλωστε για την βοήθεια που προφέρει στους συνανθρώπους της.

Τώρα λοιπόν η παρουσιάστρια συνομιλεί με face time με ανθρώπους που έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό και την αρχή έκανε ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός Idris Elba, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ανέβασε η ίδια στο Instagram της.