Ποια καραντίνα; Η Ολυμπία Χοψονίδου μένει σπίτι και βλέπει "καρδούλες"

Το υπέροχο στιγμιότυπο που μοιράστηκε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ποια καραντίνα; Η Ολυμπία Χοψονίδου μένει σπίτι και βλέπει

Η Ολυμπία Χοψονίδου φαίνεται πως δεν χαμπαριάζει ιδιαίτερα από την καραντίνα, μιας και βρίσκει την ευκαιρία να περάσει ακόμη περισσότερο χρόνο με τα παιδιά της τώρα που μένει σπίτι. Μάλιστα, αντικρίζοντας τη δύο μηνών κορούλα της, βλέπει μπροστά της "καρδούλες"!

Είναι χωρίς αμφιβολία η πιο ευτυχισμένη μανούλα και δεν μπορεί με τίποτα να το κρύψει! Η Ολυμπία Χοψονίδου προσπαθεί να αφιερώσει όλο το χρόνο της στα παιδιά της, και ειδικά στη νεογέννητη κόρη της, η οποία φαίνεται να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα.

Περνώντας λοιπόν το χρόνο της δημιουργικά στην καραντίνα, η Ολυμπία Χοψονίδου αφού κοίμισε την κόρη της, θέλησε να μοιραστεί ένα όμορφο στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Έτσι ανέβασε στο προφίλ της μία φωτογραφία της μικρής, την οποία γέμισε καρδούλες, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει τον ενθουσιασμό της που βρίσκεται στο σπίτι με τα παιδιά της, ενώ την ίδια στιγμή, οι αναρτήσεις της δίνουν κουράγιο σε όλες τις μανούλες που μένουν σπίτι και φροντίζουν τα παιδιά τους.

Βέβαια η Ολυμπία Χοψονίδου σχολίασε την όλη κατάσταση της καραντίνα και πριν από λίγες μέρες μέσω Instagram, με μία χιουμοριστική φωτογραφία!

Ολυμπία Χοψονίδου instagram

Χθες βράδυ η Ολυμπία Χοψονίδου θέλησε να κάνει ένα σχόλιο και για τον Σωτήρη Τσιόδρα

Συγκεκριμένα χθες το βράδυ στο Star με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου που είναι την Τετάρτη, έπαιζε η ταινία «Παπαφλέσσας».

Η Ολυμπία Χοψονίδου έκανε έναν συνειρμό μάλιστα λέγοντας μέσα από ένα Insta Story που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως «συνηδειτοποιήσε πως έχουμε και εμείς τον δικό μας σύγχρονο Παπαφλέσσα» αναφερόμενη στον Σωτήρη Τσιόρδα.

Δείτε την ανάρτηση της:

Σωτήρης Τσιόρδας