Τα πρώτα σχόλια των συνεργατών της Ελένης Μενεγάκη για την προσωρινή διακοπή της εκπομπής

Πού βρέθηκαν σήμερα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα πρώτα σχόλια των συνεργατών της Ελένης Μενεγάκη για την προσωρινή διακοπή της εκπομπής

Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη δεν προβλήθηκε σήμερα στον Alpha, και με τη σειρά της, μερικοί από τους συνεργάτες της γνωστής παρουσιάστριας, έκαναν τα δικά τους πρώτα σχόλια για την προσωρινή διακοπή του προγράμματος τους.

Τόσο η Εύη Φραγκάκη όσο και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, βρέθηκαν σήμερα στο πλατό μαζί με την Ελένη Μενεγάκη, για να πληροφορηθούν πως τελικά η εκπομπή δε θα βγει στον αέρα για προληπτικούς λόγους.

Η Εύη Φραγκάκη δημοσίευσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, ένα Insta story, στο οποίο φαίνεται εκείνη, η Ελένη Μενεγάκη και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος στο studio του Alpha, μέσα από την οποία εξηγεί πως έχουν μεταξύ τους απόσταση 1,5 μέτρο και πως είναι και οι δύο υγιείς.

Με τη σειρά του και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος θέλησε να αστειευτεί λίγο με την όλη κατάσταση και έτσι όταν ένας follower τον ρώτησε που βρίσκονται σήμερα, απάντησε με μυστήριο «Στη ζώνη του λυκόφωτος».

Η ανακοίνωση του ALPHA για την Ελένη Μενεγάκη

Για λόγους πρόληψης και δεδομένου ότι ο Alpha θέτει πάνω από όλα την υγεία των ανθρώπων του, η εκπομπή ΕΛΕΝΗ δεν θα μεταδοθεί σήμερα, Δευτέρα 23 Μαρτίου, προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα και να γίνουν ιατρικές εξετάσεις σε συνεργάτες της εκπομπής.

Εκτάκτως σήμερα το μεσημβρινό δελτίο Ειδήσεων θα μεταδοθεί στις 13:00 και αμέσως μετά θα ακολουθήσει η προβολή της ελληνικής ταινίας «ΤΡΕΛΟΣ ΕΙΜΑΙ, Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΝΩ».

Το υπόλοιπο πρόγραμμα θα παραμείνει ως έχει.

Να σας υπενθυμίσουμε, βέβαια, πως πριν από λίγη ώρα σας αποκαλύψαμε πως φτάνουν τα γενέθλια της κόρης της μικρής Μαρίνας και η παρουσιάστρια έχει μεγάλη ανησυχία! Δείτε το γιατί εδώ!