Πλησιάζουν τα γενέθλια της μικρής Μαρίνας - Η ανησυχία της Ελένης Μενεγάκη

Τι συμβαίνει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πλησιάζουν τα γενέθλια της μικρής Μαρίνας - Η ανησυχία της Ελένης Μενεγάκη

Τα γενέθλια της μικρής κόρης της Ελένης Μενεγάκη, Μαρίνας, πλησιάζουν με γοργούς ρυθμούς όμως η παρουσιάστρια δεν παύει να ανησυχεί με όλα αυτά που γίνονται τις τελευταίες ημέρες στην χώρα εν όψη κορωνοϊού.

Απέναντι στην γενικευμένη ανησυχία που επικρατεί σε όλα τα σπίτια αλλά και στο δικό της, η Ελένη Μενεγάκη περιμένει με χαρά και λαχτάρα τα γενέθλια της μικρής της Μαρίνας που θα γίνει 5 ετών στις 29 Μαρτίου. Παρ'όλα αυτά η παρουσιάστρια δεν παύει να ανησυχεί και ως μητέρα και να κάνει συνεχείς αυστηρές συστάσεις στο ζιζάνιο της οικογένειας, που αναζητάει συνεχώς την αγκαλιά των αδερφών της αλλά και των γονιών της.

Τι απαγόρευσε στα παιδιά της η Ελένη Μενεγάκη

Με φόβο αλλά και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα παιδιά της τηρεί πρώτη τους κανόνες υγιεινής και δεν αναφερόμαστε μόνο στα γάντια. Πριν ακόμα εφαρμοστούν τα μέτρα της κυβέρνησης είχε ζητήσει μπουκαλάκια με αντισηπτικό στο καμαρίνι της - δείτε φωτογραφίες από μέσα -, γνωρίζοντας πως ο ιός καραδοκεί παντού, και επειδή λόγω δουλείας έρχεται σε επαφή μ ε πολύ κόσμο. Με το κλείσιμο των σχολείων η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να έχει περισσότερεο χρόνο για τα παιδιά της, ωστόσο αυτό δεν την καθησυχάζει αφού προέχει η υγεία τους πάνω απ'όλα. "Άσε να μάθουν τα νέα και βλέπουμε", είχε πει στον αέρα προδίδοντας την επιφυλακτική στάση που τηρεί ακόμα και εντός σπιτιού - δείτε εδώ πως κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι πλέον!

Να σας θυμίσουμε πως ο φακός του Youweekly.gr είχε πετύχει την παρουσιάστρια με την μικρή Μαρίνα και οι τσαχπινιές της ήταν άλλο πράμα! Δείτε εδώ τις φωτογραφίες