Πένθος για την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου - Η απώλεια που την τσάκισε

Η συγκινητική ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πένθος για την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου - Η απώλεια που την τσάκισε

Βαρύ πένθος βιώνει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η οποία έκανε γνωστή πριν από λίγη ώρα, μία μεγάλη απώλεια που την τσάκισε, η οποία δεν είναι άλλη από το θάνατο του αγαπημένου πατέρα της, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή.

Πριν από λίγη ώρα, η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, μία δυσάρεστη είδηση που δεν ήταν άλλο από το θάνατο του πατέρα της.

Ο αγαπημένος της μπαμπάς έπασχε από άνοια, ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε εδώ και καιρό.

Έτσι, ανεβάζοντας μία φωτογραφία του πατέρα της στο προφίλ της, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έγραψε: «Για ποιο ταξιδι κινησες να πας.....».

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου πατέρας

Σήμερα έγινε γνωστή ακόμη μία δυσάρεστη είδηση, μιας και νεκρή βρέθηκε και μία κορυφαία ηθοποιός από κορωνοϊό.

Σε παλαιότερη ανάρτησή της, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είχε γράψει για τον πατέρα της

«Ο μπαμπάκας μου… Γιορτάζει σήμερα, είναι του Αγίου Παντελεήμονος, αλλά πια δυστυχώς δε θυμάται ούτε ότι γιορτάζει, δε θυμάται ούτε ποια είμαι ούτε τι συγγένεια έχουμε…

Ο μπαμπάκας μου δε θυμάται που με έπαιρνε απ’ το χέρι και με πήγαινε στη Λυρική Σκηνή για να δούμε όπερες και μπαλέτο, δε θυμάται πως αν 14 Φλεβάρη ήμουν μόνη μου ήταν ο άντρας που μου έστελνε λουλούδια, δε θυμάται που με συνόδεψε νύφη στην εκκλησία και πόσο με καμάρωνε στο θέατρο.

Δε θυμάται πόση πολλή αγάπη έχει δώσει σε εμάς τα παιδιά του και πως γινόταν θυσία προκειμένου να μας παρέχει ότι καλύτερο σε ότι κι αν του ζητούσαμε. Εγώ που τα θυμάμαι όλα αυτά -πως άλλωστε να τα ξεχάσω- νιώθω τόσο ευλογημένη που είμαι κόρη του και θα ήθελα- αν υπήρχε περίπτωση να καταλάβει- να του σιγοψυθιρίσω ένα τεράστιο ευχαριστώ και να του πω πόσο βαθειά τον αγαπώ. Μπαμπάκα μου…..»