Η Kate Middleton πήρε το πιο αναπάντεχο δώρο από τον Πρίγκιπα

"Τρέλανε" όλο το Buckingham!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Kate Middleton πήρε το πιο αναπάντεχο δώρο από τον Πρίγκιπα

Η Kate Middleton γιόρτασε την ημέρα της μητέρας και το δώρο που πήρε από τον αγαπημένο της γιο, Πρίγκιπα George, ήταν πραγματικά αναπάντεχο και έφερε χαμόγελα στα πρόσωπα όλης της βασιλικής οικογένειας.

Μπορεί στην Ελλάδα να γιορτάζουμε την ημέρα της μητέρας, κάθε δεύτερη Κυριακή του Μαϊού, στη Μεγάλη Βρετανία ωστόσο τη γιορτάσανε χθες.

Η Kate Middleton είναι κι αυτή μια ευτυχισμένη μανούλα και έτσι δέχθηκε μερικά υπέροχα δώρα από τα παιδιά της. Αυτό που ξεχώρισε ωστόσο ήταν του George, ο οποίος είναι και ο πρωτότοκος γιος του διαδόχου του θρόνου.

Συγκεκριμένα, ο George προσέφερε στη μαμά του μία υπέροχη ζωγραφία, στην οποία έχει δημιουργήσει ένα βάζο με λουλούδια, το οποίο είναι όλο για τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Γιορτή της μητέρας Kate Middleton

Η βασιλική οικογένεια δέχθηκε με μεγάλη χαρά το δώρο αυτό του μικρού George, ο οποίος δείχνει να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και να μοιάζει όλο και περισσότερο στον μπαμπά του William. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο George μια μέρα θα γίνει και αυτός βασιλιάς της Μεγάλης Βρετανίας.

Η βασιλική οικογένεια θέλησε να γιορτάσει την Ημέρα της Μητέρας με μία σειρά φωτογραφιών

Ανάμεσα σε αυτές και μία φωτογραφία της πριγκίπισσας Diana, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση, δεδομένων των σχέσεων που είχε η Βασίλισσα Ελισάβετ με την αδικοχαμένη λαίδη.

Ωστόσο όπως και να έχουν τα πράγματα, η Diana έπρεπε να συμμετέχει σε αυτές τις φωτογραφίες μιας και είναι η μητέρα του διαδόχου του βασιλικού θρόνου.

Να θυμίσουμε στο μεταξύ, πως όπως ακριβώς και η Diana, έτσι και η Kate Middleton, δεν πρόσεξε και "έσπασε" έναν κανόνα στο Buckingham!