Αναστάτωσε το Buckingham η Kate Middleton - Αυτόν το κανόνα παράκουσε και έκανε έξαλλη την Ελισάβετ

Ποια ήταν η "αμαρτία" της;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αναστάτωσε το Buckingham η Kate Middleton - Αυτόν το κανόνα παράκουσε και έκανε έξαλλη την Ελισάβετ

Η Kate Middleton κατάφερε με μία κίνησή της να αναστατώσει ολόκληρο το Buckingham, αλλά κυρίως τη Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία έγινε έξαλλη μόλις έμαθε τι συνέβη! Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ παράκουσε έναν κανόνα που δεν έπρεπε!

Πριν από λίγες μέρες, σύσσωμη η βασιλική οικογένεια βρέθηκε στο Αβαείο του Γουεστμίνιστερ για την γιορτή της Κοινοπολιτείας.

Εκεί, ο William και η Kate συναντήθηκαν με τον Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ, και όπως έδειξαν οι φωτογραφίες υπήρξε αμηχανία!

Η γιορτή αυτή ωστόσο έπεσε μέσα στην έξαρση του κορωνοϊού, με αποτέλεσμα τα μέλη της οικογένειας να παίρνουν τις απαραίτητες προφυλάξεις προκειμένου να μην πέσουν θύματα του πανίσχυρου ιού.

Η Kate Middleton ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει κάτι τέτοιο, μιας και ενώ είχε τη σαφή οδηγία να μην πλησιάσει κανέναν και να μην κάνει χειραψίες, έτρεξε να αγκαλιάσει τα παιδιά που περίμεναν τόσο εκείνη όσο και τη Μέγκαν Μαρκλ με μπουκέτα λουλουδιών!

Το παλάτι δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένο με αυτό την κίνηση, δεδομένου ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται σε προχωρημένη ηλικία και είναι πολύ επικίνδυνο να κολλήσει κορωνοϊό!

Kate Middleton εκδήλωση

Στην εκδήλωση αυτή, η Kate Middleton έβαλε το κόκκινο φόρεμα που "έσβησε" τη Μέγκαν Μαρκλ από τον χάρτη!

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Kate Middleton, εμφανίστηκε μαζί με τον σύζυγό της, Ουίλιαμ στο Γουεστμίνιστερ, έβαλε κόκκινα από πάνω μέχρι κάτω και έσβησε με τη μία την Μέγκαν Μαρκλ στην πρώτη τους συνάντηση μετά το Brexit. Το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει ήταν απλά εντυπωσιακό και όπως είναι φυσικό, έκλεψε την παράσταση.

Τόσο ο Ουίλιαμ με την Kate όσο και ο Πρίγκιπας Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ, παρευρέθηκαν στο Αβαείο του Γουεστμίνιστερ και οι δύο κυρίες μονομάχησαν με τις εμφανίσεις τους.

Κάνοντας την απόλυτη αντίθεση, η μία φόρεσε πράσινο ενώ η άλλη κόκκινο, ωστόσο η μάχη ανέδειξε νικήτρια και αυτή δεν ήταν άλλη από την Kate Middleton, η οποία φόρεσε το φόρεμα με το οποίο είχε εμφανιστεί και τα περασμένα Χριστούγεννα.

Πρόκειται για ένα custom made coat dress του οίκου Catherine Walker, με το οποίο η Δούκισσα συνόδευσε τον αγαπημένο της, μαγνητίζοντας τα βλέμματα. Δείτε τα φορέματα που επέλεξαν οι δύο κυρίες.

Στο μεταξύ σας βρήκαμε και το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει μία από τις προηγούμενες ημέρες και έμοιαζε με νυφικό.

Κέιτ Μίντλετον φόρεμαΜέγκαν Μαρκλ Πρίγκιπας Χάρι