Συγκινεί ο Σταμάτης Κωβαίος για το πρόβλημα υγείας του ενόψει κορωνοϊού

Τι είπε για το κλείσιμο του μαγαζιού του;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκινεί ο Σταμάτης Κωβαίος για το πρόβλημα υγείας του ενόψει κορωνοϊού

Ο Σταμάτης Κωβαίας συγκίνησε με τα όσα είπε στην εκπομπή Μεσημέρι Yes, για το μαγαζί του το οποίο έκλεισε ενόψει των μέτρων που πάρθηκαν για τον κορωνοϊό, αλλά και για το πρόβλημα υγείας του το οποίο τον τοποθετεί άμεσα στις ευπαθείς ομάδες.

Ο πρώην παίκτης του MasterChef, μίλησε στη μεσημεριανή εκπομπή του Open, με την οποία συνδέθηκε μέσω skype και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας του το οποίο είχε κάνει γνωστό ήδη από πέρυσι από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι μαγειρικής.

Μέσα από τη συνέντευξή του, ο Σταμάτης Κωβαίος θέλησε να εξηγήσει πώς βιώνει ο ίδιος όλη αυτή την κατάσταση, δεδομένου ότι ανήκει σε μία από τις ευπαθείς ομάδες. Παράλληλα αναφέρθηκε και στο μαγαζί του, το οποίο έκλεισε όπως και όλα τα εστιατόρια λόγω των νέων μέτρων.

O αγαπημένος μάγειρας αναφέρθηκε και στη νέα του πρωτοβουλία, να φτιάξει ένα site για όλους όσους μένουν σπίτι, το οποίο ονομάζεται «Μένουμε σπίτι και μαγειρεύουμε με ό, τι έχουμε».

Μιας και είπαμε για το MasterChef, ρίξτε μια ματιά σε όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο!

Σε παλαιότερες δηλώσεις του, ο Σταμάτης Κωβαίος είχε μιλήσει και για όσα έγιναν στη συμμετοχή του στο MasterChef

«Με έριξε πολύ ψυχολογικά, αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος που έγιναν όλα. Ο λόγος ήταν ότι μπήκαν κάποια άτομα μέσα στο σπίτι τα οποία προσπαθούσαν να κρυφτούν σε ομαδικές, στα τεστ δημιουργικότητας.

Εγώ αυτό δεν το μπορούσα. Ήταν πολλά άτομα. Εγώ μπήκα μέσα για να μαγειρέψω. Ούτε για να με λυπηθεί κανένας γιατί και ποτέ δεν είπα για το πρόβλημα υγείας που είχα. Το παιχνίδι ανέβαινε επίπεδο και υπήρχαν άνθρωποι που έμεναν στάσιμοι και παρέμεναν μέσα στο παιχνίδι χωρίς να υπάρχει λόγος να μείνουν μέσα»