Το ηχηρό μήνυμα του Γιάννη Μπέζου για το #μένουμε_σπίτι

«Για όσους αγαπάμε...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το ηχηρό μήνυμα του Γιάννη Μπέζου για το #μένουμε_σπίτι

Ο Γιάννης Μπέζος συμμετείχε στη σειρά των διαφημιστικών που έχει δημοσιεύσει η ΕΡΤ, με σκοπό την προώθηση της καμπάνιας #μένουμε_σπίτι. Με τη σειρά του, ο δημοφιλής ηθοποιός έδωσε το δικό του ηχηρό μήνυμα για τον κορωνοϊό.

Ο αγαπημένος ηθοποιός δε θα μπορούσε να μην πάρει θέση για τα όσα βιώνουμε τις τελευταίες μέρες με την ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού.

Έτσι με τη σειρά του συμμετέχει στη σειρά των σποτ που έχει κυκλοφορήσει η ΕΡΤ με τίτλο «Μένουμε σπίτι για όσους αγαπάμε». Στα συγκεκριμένα σποτ έχουμε ήδη δει την Δήμητρα Γαλάνη αλλά και τον Γιάννη Στάνκογλου.

Τις επόμενες μέρες θα δούμε στις οθόνες μας τα μηνύματα κι άλλων cleebrities, οι οποίοι θα στείλουν το δικό τους μήνυμα σε όσους αμφιβάλουν για το αν πρέπει να μείνουν στο σπίτι.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο αναφέρει:

«Το να μείνουμε στο σπίτι μας αυτές τις μέρες δεν είναι απλά ένα δείγμα υπακοής στις Αρχές που μας το ζητάνε αλλά θα έλεγα πως είναι ένα προσωπικό στοίχημα απέναντι στο σύνολο. Μια προσωπική υποχρέωση” σημειώνει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπέζος στο μήνυμα του, προσθέτοντας πως “είναι μια άσκηση αυτοπειθαρχίας η οποία θα δείξει κατά πόσο είμαστε κανονικοί πολίτες ή απλά υπήκοοι».

Ενώ συνέχισε: «Έχουμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να έρθουμε αντιμέτωποι με κάτι που κατά κανόνα αποφεύγουμε. Τον εαυτό μας. Μπορεί να μας εκπλήξει! Όχι με τα ελαττώματα του αλλά με τις αρετές του. Ποιος δεν θα το ήθελε αυτό; Μένουμε σπίτι, λοιπόν, με καθαρό μυαλό και ζεστή καρδιά. Μένουμε σπίτι».

Και ο Σπύρος Παπαδόπουλος συμμετέχει σε σποτ για το #μένουμε_σπίτι και συγκεκριμένα, στο πρώτο που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό από την κυβέρνηση.