MasterChef: Αυτός ο παίκτης πήρε την ασυλία

Έκανε το καλύτερο μπέργκερ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Αυτός ο παίκτης πήρε την ασυλία

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, είδαμε τον παίκτη που κατάφερε να πάρει την ασυλία λίγο πριν το τέλος, φτιάχνοντας το καλύτερο μπέργκερ, και εξασφαλίζοντας την παραμονή του στο παιχνίδι για μία ακόμη εβδομάδα.

Η κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και χρειάστηκε να μπει στη διαδικασία της δοκιμασίας ασυλίας.

Η δοκιμασία ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, μιας και οι παίκτες έπρεπε να κάνουν κιμά με μία χειροκίνητη μηχανή, τεχνική που απαιτούσε μεγάλη δύναμη και επιμονή.

Από τους παίκτες που διαγωνίσθηκαν, η Μαρία τα παράτησε χωρίς να προσπαθήσει ιδιαίτερα, ενώ αυτοί που πέρασαν στην επόμενη φάση της δοκιμασίας ήταν ο Δημοσθένης και ο Δημήτρης που είχε και το περισσότερο ποσό κιμά στην ζυγαριά του.

Οι δυο τους αναμετρήθηκαν σε μία εξαιρετικά λαχταριστή δοκιμασία, αφού κλήθηκαν να φτιάξουν δημιουργικά και νόστιμα μπέργκερ μέσα μισή ώρα.

Τα μπέργκερ του Δημοσθένη ήταν αρκετά δημιουργικά αλλά είχαν μεγάλο πρόβλημα στο αλάτι ενώ από την άλλη, ο Δημήτρης παρουσίασε απλά μπέργκερ τα οποία ωστόσο ήταν πολύ νόστιμα και ικανά να του δώσουν την ασυλία.

Η Μαρία φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενη με την εξέλιξη αυτή μιας και ο Δημήτρης είναι αυτός που δεν κινδυνεύει στην αυριανή ψηφοφορία.

Την ίδια στιγμή, η μπλε ομάδα πήγε... μισή στο έπαθλο με τον Γιάννη Αποστολάκη! Δείτε όσα έγιναν!

Το πλεονέκτημα του αρχηγού

Πριν ξεκινήσει η δοκιμασία ασυλίας, οι κριτές έδειξαν στον Διονύση το πλεονέκτημα που θα έχει ως αρχηγός της ηττημένης ομάδας. Να σημειωθεί εδώ πως ο Διονύσης είχε ασυλία, την οποία κέρδισε μαζί με το τεστ δημιουργικότητας.

Έτσι όταν η κάρτα έδειξε πως ο Διονύσης έπρεπε να δείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, εκείνος είπε αμέσως τον Ηρακλή, ο οποίος είχε φτιάξει ένα από τα πιο αδύναμα πιάτα. Ωστόσο οι δυο τους έχουν άριστες σχέσεις και μάλιστα ο Ηρακλής ήταν αυτός που του ζήτησε να τον δείξει.