Πανικός στο Instagram της Αγγελικής Δαλιάνη - Ποια φωτογραφία της ενόχλησε;

Έδωσε την απάντηση της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πανικός στο Instagram της Αγγελικής Δαλιάνη - Ποια φωτογραφία της ενόχλησε;

Η Αγγελική Δαλιάνη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, η οποία ενόχλησε αρκετούς followers της, προκαλώντας έναν μικρό πανικό στο προφίλ της, με αφορμή ένα σχόλιο που έκανε η ηθοποιός.

Η Αγγελική Δαλιάνη προκάλεσε λίγο πανικό στο Instagram, μιας και θέλησε να στείλει ένα όμορφο μήνυμα το οποίο ωστόσο δεν της βγήκε σε καλό.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός, θέλοντας να παρακινήσει τους διαδικτυακούς της φίλους να μείνουν σπίτι, ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία απολαμβάνει τον καφέ της και έγραψε:

«Με πήρε η χαρά γιατί μόλις ήρθε το καφεδάκι που παρήγγειλα. #Μένουμε _σπίτι και παραγγέλνουμε ό, τι χρειαζόμαστε τηλεφωνικώς από σημεία που μπορούν να μας εξυπηρετήσουν ή από το διαδίκτυο, πάντα τηρώντας τις απαραίτητες προφυλάξεις. Μην κάνετε άσκοπες μετακινήσεις, για όλα υπάρχει λύση! Keep calm and stay safe (= μείνετε ήρεμοι και ασφαλείς).

Η διαμάχη στο Instagram

Με το που ανέβηκε η φωτογραφία, ένας follower έσπευσε να απαντήσει στην Αγγελική Δαλιάνη σχολιάζοντας την απόφασή της να πάρει καφέ απ' έξω.

«Εσύ κάτσε σπίτι σου άνετα, ενώ αυτός που στο φέρνει είναι ρομπότ» σχολίασε ένας follower στο Instagram, με την ηθοποιό να απαντά με τη σειρά της:

«Αν δεν βγάλετε λίγο δηλητήριο ακόμα και αυτές τις δύσκολες μέρες για όλους μας δεν μπορείτε!!!! Υπάρχουν άνθρωποι αυτές τις μέρες που για διάφορους πολύ σημαντικούς λόγους, που ίσως εσύ μάλλον με το φτωχό σου το μυαλό να μην μπορείς να καταλάβεις, πρέπει να δουλέψουν… Καλό είναι, λοιπόν, τηρώντας τις προφυλάξεις όπως είπα, να τους στηρίξουμε…».

Η ηθοποιός ωστόσο φαίνεται πως δεν πτοείται και περνάει υπέροχες στιγμές τον σύζυγό της στο σπίτι του, ενώ μάλιστα οι δυο τους δε διστάζουν να κάνουν και πλάκες ο ένας στον άλλον!