Μελίνα Ασλανίδου: Η φωτογραφία από τα παλιά και το τρυφερό μήνυμα - «Θα σε ξαναδώ μετά τις...»

Ο άνθρωπος που έχει μεγάλη αδυναμία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μελίνα Ασλανίδου: Η φωτογραφία από τα παλιά και το τρυφερό μήνυμα - «Θα σε ξαναδώ μετά τις...»

Η Μελίνα Ασλανίδου μπορεί να βρίσκεται σε αυτοπεριορισμό, ειδικά μετά την απόφαση της Κυβέρνησης για απαγόρευση κυκλοφορίας, ωστόσο δεν ξεχνάει να συνδεθεί στο Instagram. Μάλιστα, χθες δημοσίευσε μια φωτογραφία με ένα τρυφερό μήνυμα, το οποίο έγραψε μεταξύ άλλων «Θα σε ξαναδώ μετά τις 6 Απρίλη».

Η τραγουδίστρια είναι καθημερινή χρήστης και έχουμε δει να μοιράζεται διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή, από τα επαγγελματικά της βήματα, ενώ αναδημοσιεύει αναρτήσεις των fan club της, όπου της στέλνουν την αγάπη τους.

Μάλιστα, να σημειώσουμε πως η Μελίνα Ασλανίδου, ήταν μια από τους καλλιτέχνες η οποία μετά από ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά, που πήρε ως παράδειγμα τους celebrities του Hollywood, τραγούδησε στο Instagram το «Imagine». Μαίρη Συνατσάκη, Έλλη Κοκκίνου, Ναταλία Γερμανού, Αθηνά Οικονομάκου, Παυλίνα Βουλγαράκη, Μαρία Σολωμού, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Ελένη Φουρέιρα, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Μελίνα Ασλανίδου. Ήταν μόνο μερικά από τα ονόματα που πήραν μέρος.

Η φωτογραφία από τα παλιά και το τρυφερό μήνυμα της Μελίνας Ασλανίδου

Πριν από λίγες ώρες, η Μελίνα Ασλανίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια πολύ τρυφερή ανάρτηση, η οποία ήταν από τα παλιά. Πριν τέσσερα χρονια, σαν χθες, η τραγουδίστρια βρισκόταν στην Κρήτη με ένα αγαπημένο της πρόσωπο.

«Αγαπημένη κύριε Βασίλη... τώρα με την καραντίνα θα σε ξαναδώ μετά τις 6 Απρίλη μέχρι τότε να μου είσαι καλά και να προσέχεις», έγραψε στην ανάρτηση της η οποία ήταν συγκινητική.

Μελίνα Ασλανίδου instagran

Ωστόσο, στην ανάρτηση της πριν τέσσερα χρόνια, όταν την είχε κάνει είχε γράψει «Και μια μαντιναδα..Ο φίλος απου ναι στη χαρά και δεν εναι στη λύπη μοιάζει σαν το παλιορουχο κι είναι καλλια να λείπει...».