Τεράστια η βεράντα του σπιτιού της Σίσσυς Χρηστίδου - Κοιτάει τα δέντρα

Φωτίζει όλη την κουζίνα της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τεράστια η βεράντα του σπιτιού της Σίσσυς Χρηστίδου - Κοιτάει τα δέντρα

Η Σίσσυ Χρηστίδου λατρεύει το σπίτι της, για αυτό και το έχει διακοσμήσει έτσι ακριβώς όπως της αρέσει για να χαλαρώνει με τα παιδιά της μετά από μια κουραστική ημέρα. Μάλιστα, η βεράντα της είναι καταπληκτική, αφού φωτίζει όλο το σπίτι. Κοιτάει τα δέντρα η θέα και είναι τεράστια.

Η παρουσιάστρια του OPENtv τώρα που η Κυβέρνηση αποφάσισε την απαγόρευση κυκλοφορίας και βρισκόμαστε σε πιο αυστηρή καραντίνα, η μόνες διαδρομές που κάνει είναι σπίτι - δουλειά και δουλειά - σπίτι, αφού η πρωινή της εκπομπή συνεχίζει να προβάλλεται.

Ωστόσο, όταν γυρνάει στο σπίτι της λατρεύει να περνάει χρόνο με τα παιδιά της, είτε παίζοντας, είτε χαλαρώνοντας, είτε ακόμη και μαγειρεύοντας. Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι πολύ καλή μαγείρισσα και όπως είδαμε από ανάρτηση της χθες, δημιούργησε ένα απίστευτο κέικ λεμόνι.

Αυτή είναι μάλιστα η συνταγή της

Υλικά

  • Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (1 συσκευασία φαριν απ)
  • 4 αυγά
  • 2 κούπες ζάχαρη
  • ξύσμα από 2 λεμόνια
  • χυμό από 1 λεμόνι
  • 250γρ βούτυρο
  • 1,5 γιαούρτι στραγγιστό

Χτυπάς στο μίξερ βούτυρο με ζάχαρη. Προσθέτεις 4 κρόκους, μετά χτυπάς μόνα τους τα ασπράδια και τα προσθέτεις. Στη συνέχεια ρίχνεις στο μείγμα το γιαούρτι, τον χυμό και το αλεύρι και ανακατεύεις καλά. Απομακρύνεις από το μίξερ και ρίχνεις το ξύσμα το οποίο ανακατεύεις με κουτάλι. Ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο μια ώρα στους 180 βαθμούς!

Τεράστια η βεράντα του σπιτιού της Σίσσυς Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου σε μια από τις αναρτήσεις της στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έδειξε και στην τραπεζαρία της, η οποία βλέπει στην τεράστια βεράντα της που φωτίζει όλο το εσωτερικό του σπιτιού. Μάλιστα, έχει θέα τα δέντρα. Η βεράντα της φωτίζει επίσης και το απίστευτο σαλόνι της που έχει έναν απίστευτο γωνιακό καναπέ.