Μαρέβα Μητσοτάκη: Το νέο post για την καραντίνα - Τι μας προτρέπει να κάνουμε

Τι έγραψε στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρέβα Μητσοτάκη: Το νέο post για την καραντίνα - Τι μας προτρέπει να κάνουμε

H Μαρέβα Μητσοτάκη έκανε νέο post για την καραντίνα. Τι μας προτρέπει να κάνουμε αυτή την φορά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στις δύσκολες αυτές στιγμές που διανύουμε παγκοσμίως.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού ενημερώνει για τον κορωνοϊό. Μπορεί αυτές οι μέρες να είναι δύσκολες τόσο για την Ελλάδα, όσο και για τον υπόλοιπο κόσμο, ωστόσο η ίδια μας παροτρύνει να είμαστε αισιόδοξοι.

Αυτή την φορά με μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας προτρέπει να κάτσουμε σπίτι, ενώ μας ενημερώνει και για το τι μπορούμε να κάνουμε όσο είμαστε μέσα.

Να περάσουμε εύκολα και όμορφα την ώρα μας, μέχρι να τελειώσουν αυτοί οι δύσκολοι καιροί που διανύουμε. Δείτε την ανάρτηση της παρακάτω.

Τι μας προτρέπει να κάνουμε η Μαρέβα Μητσοτάκη στο νέο της post για την καραντίνα

«Σε αυτόν τον αγώνα είμαστε όλοι μαζί!

Το παρόν εθελοντικό πρόγραμμα απευθύνεται σε όποιον μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του όπως ιατροί, νοσηλευτές, παραϊατρικό προσωπικό, ψυχολόγοι, φοιτητές αλλά και συνταξιούχοι επιστημών υγείας.

Επίσης μπορεί να συμμετάσχει όποιος επιθυμεί να προσφέρει σε αυτόν τον αγώνα παρέχοντας διοικητική, τεχνική και οποιαδήποτε άλλη υποστήριξη στο σύστημα υγείας ανεξαρτήτως της ειδίκευσης που έχει. #μένουμε_σπίτι», έγραψε χαρακτηριστικά η σύζυγος του πρωθυπουργού. Δείτε και την έκκληση που είχε κάνει πριν μερικές ημέρες

Πριν λίγες ημέρες, η Μαρέβα Μητσοτάκη, μας είχε δώσει απλές ιδέες για το πώς θα περάσουμε τις ημέρες μας μέσα στο σπίτι, για να προστατεύσουμε τους πάντες γράφοντας:

«Διαβάζουμε, παίζουμε, βλέπουμε ταινίες. Μένουμε σπίτι για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και να προφυλάξουμε την κοινωνία. #μένουμεσπίτι».

Δείτε την ανάρτηση της: