Η έκκληση της Μαρέβας Μητσοτάκη για τον κορωνοϊό

Το μήνυμα που έστειλε μέσω Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η έκκληση της Μαρέβας Μητσοτάκη για τον κορωνοϊό

Η Μαρέβα Μητσοτάκη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, έκανε μία δημόσια έκκληση προς όλους τους διαδικτυακούς της φίλους, ενόψει της έξαρσης του κορωνοϊού σε όλη τη χώρα.

Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη θέλησε να προωθήσει μέσω των social media, μία υπέροχη πρωτοβουλία για όλους τους Έλληνες ενόψει των δύσκολων καιρών που περνάμε με τον κορωνοϊό.

'Ετσι πέρα από το να μείνουμε σπίτι, η Μαρέβα Μητσοτάκη ζητάει απ' όλους μας να βγούμε απόψε στις 21.00 στο μπαλκόνι και να χειροκροτήσουμε όλους τους ανθρώπους που παλεύουν στα νοσοκομεία για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Η σύζυγος του πρωθυπουργό είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media, και έτσι πριν από μία βδομάδα ευχήθηκε με τον καλύτερο τρόπο σε όλες τις γυναίκες.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε:

Μαρέβα Μητσοτάκη Instagram

Τι θα συμβεί απόψε στις 21.00

Ένα δημόσιο κάλεσμα έγινε μέσα από τα social media και θέλει όλους τους Έλληνες να βγουν στα μπαλκόνια τους στις 21:00 και να χειροκροτήσουν τους γιατρούς και τους νοσοκόμους που δίνουν μάχη και τρέχουν στα νοσοκομεία για τους ανθρώπους που νοσούν από τον κορωνοϊό.

Χθες το βράδυ οι κάτοικοι της Ισπανίας βγήκαν στα μπαλκόνια τους και ένωσαν το χειροκρότημα τους για να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που εργάζονται στον τομέα της υγείας. «Σας ευχαριστούμε. Μας δίνεται δύναμη και ζωή. Σας δίνουμε την αγάπη μας και το χειροκρότημα μας», φώναξαν.

Το ίδιο θα συμβεί απόψε το βράδυ και στην Ελλάδα. Αναλυτικά το κάλεσμα:

«Την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 21:00 ακριβώς βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους Ανθρώπους που αγωνίζονται για μας...Τους Ανθρώπους του Συστήματος Υγείας...Ας ακουστεί το χειροκρότημα μας σε κάθε Νοσοκομείο και κάθε σημείο παροχής Υγείας για να τους δώσουμε κουράγιο για τις μέρες που ακολουθούν! Και όχι μόνο ...όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν αυτή την περίοδο για εμάς!».

Όλο και πιο σοβαρά γίνονται τα μέτρα για την προστασία από τον φονικό ιό κορωνοϊό που μόνο στην Ελλάδα έχει κοστίσει την ζωή τεσσάρων ανθρώπων. Όπως αποφασίστηκε κλείνουν σύνορα, ενώ σταματούν και τα πλοία από και προς την Ιταλία.