Η Πάολα έχει το δικό της challenge και είναι απίστευτο

Εσύ έχεις τις ικανότητες να το κάνεις;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Πάολα έχει το δικό της challenge και είναι απίστευτο

Το δικό της challenge έχει ξεκινήσει στο Instagram η Πάολα και ήδη έχουμε δει πολλά βιντεάκια να δημοσιεύονται στο Instagram. Μάλιστα, με μια ανάρτηση της η τραγουδίστρια παρότρυνε ακόμη περισσότεροι να το δοκιμάσουν και να δείξουν τις ικανότητες τους.

Η Πάολα είναι αδιαμφισβήτητα από τις πιο αγαπημένες και επιτυχημένες Ελληνίδες λαϊκές τραγουδίστριες της μουσικής βιομηχανίας. Έχει «χαρίσει» τραγούδια που έχουν γίνει μέσα σε λίγες ημέρες viral και συνεχίζουν να παίζονται μέχρι και σήμερα.

Ένα από αυτά είναι το τραγούδι «Θυμός». Η Πάολα είχε δημιουργήσει την συγκεκριμένη επιτυχία σε συνεργασία με τον Γιώργο Θεοφάνους τον μεγάλο συνθέτη των πιο αγαπημένων τραγουδιών. Το νέο τραγούδι που εγκαινίασε τη δισκογραφική συνύπαρξή είναι σε στίχους από την πένα του Θάνου Παπανικολάου.

Το challenge της Πάολα στο Instagram

Στους ρυθμούς του τραγουδιού «θυμός» είναι το challenge της Πάολα στο Instagram, όπως αποκάλυψε και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, παροτρύνοντας ακόμη περισσότερο κόσμο να το ακολουθήσει, δείχνοντας τις ικανότητες του στο χορό.

«Μπείτε στα κορίτσια μας να δείτε τι ακριβώς γίνεται, στείλτε τα βίντεο σας και την Τετάρτη θα αναρτήσουμε το καλύτερο βίντεο στο προφίλ μας», έγραψε η τραγουδίστρια στο instastory της, με πολύ χαρά για αυτό το γεγονός.

Πάολα challenge

Να σημειώσουμε πως η Πάολα μετά τα όσα έχουν σημειωθεί με τον κορωνοϊό και τα μέτρα που έχε λάβει η Κυβέρνηση, μένει στο σπίτι της και έχει περισσότερο χρόνο τόσο για την ίδια όσο και για την οικογένεια της, μιας και η πρεμιέρα της σε νυχτερινό κέντρο αναβλήθηκε μέχρι νεωτέρας.