Η Ζωζώ Σαμπουντζάκη μιλά για όλα - Ο έρωτας του Ωνάση και ο δεσμός που "χάλασε"

Ήταν καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ζωζώ Σαμπουντζάκη μιλά για όλα - Ο έρωτας του Ωνάση και ο δεσμός που

Η Ζωζώ Σαμπουντζάκη ήταν η καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" με την ίδια να μιλά για όλα. Διαβάστε τι είπε για τους επιχειρηματίες που την ερωτεύτηκαν, αλλά και για τα γράμματα που της έστελνε ο γιος του Αριστοτέλη Ωνάση, Αλέξανδρος.

Σίγουρα η ζωή της θα μπορούσε να είναι βιβλίο αλλά και ταινία καθώς πρόκειται για μια γυναίκα που έχει ξεχωρίσει τόσο με το ταλέντο της, όσο και με το στιλ και την γοητεία της. Άλλωστε δεν έχει χαρακτηριστεί άδικα ως η "βασίλισσα της νύχτας".

Μάλιστα η ίδια μίλησε και για τους μεγάλους επιχειρηματίες, όπως ο Ωνάσης και ο Νιάρχος που ήταν πρώτο τραπέζι στα κέντρα όπου εμφανιζόταν! Ακόμα δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον Κώστα Βουτσά, που επίσης όπως αποκάλυψε η ίδια την "κυνήγησε" για λίγο.

Τα ερωτικά γράμματα του Αλέξανδρου Ωνάση στην Ζωζώ Σαμπουντζάκη

"Είχα ένα δεσμό τότε με ένα πολύ καλό παιδί, πηγαίναμε για γάμο, ήταν παντρεμένος, δεν είχε διαζύγιο και κάπου χάλασε. Έτσι έφυγα για την Αμερική. Την ώρα που τσακώθηκα μαζί του, το είδα σαν απόδραση και σηκώνομαι και πάω στην Αμερική. Δούλευα σε ένα ξενοδοχείο μιάμιση ώρα έξω από τη Νέα Υόρκη, αλλά έρχονταν όλο εφοπλιστές. Μου άφηναν μια κάντιλακ απέξω" είπε μεταξύ άλλων η Ζωζώ Σαμπουντζάκη για μια σχέση που είχε στο παρελθόν.

Αναφορικά με τον Αλέξανδρο Ωνάση η ίδια είπε ότι:

"Ο γιος του Αριστοτέλη Ωνάση, ο Αλέξανδρος, μου έστελνε γραμματάκια και μου έγραφε “Καμία δεν είναι σαν κι εσένα”. Ειδωθήκαμε μερικές φορές αλλά εντάξει, ήταν μικρό παιδί. Δεν προχώρησα". Τέλος μίλησε και για τον Κώστα Βουτσά με την ίδια να αναφέρει ότι: "Ο Κώστας Βουτσάς με κυνηγούσε». «Ζωζώκα Ζωζώκα μου φώναζε".

Να πούμε ότι η ίδια σπάραξε για τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού. Δείτε τι είχε πει τότε και ράγισε καρδιές.