Βγήκε στον αέρα του Opentv η Κατερίνα Καινούργιου μετά από μία εβδομάδα

Τα πρώτα της λόγια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βγήκε στον αέρα του Opentv η Κατερίνα Καινούργιου μετά από μία εβδομάδα

Η Κατερίνα Καινούργιου και η εκπομπή Ευτυχείτε είναι και πάλι στον αέρα του Opentv μετά και από μία εβδομάδα που δεν προβλήθηκε, λόγω και των εξελίξεων που έχουμε με τον κορωνοϊό! Τι είπε η παρουσιάστρια;

Ξανά στον αέρα είναι η Κατερίνα Καινούργιου η οποία αναγκάστηκε λόγω και των εξελίξεων, να διακόψει για μερικές ημέρες την εκπομπή της με την ίδια να κάνει και σχετική ανακοίνωση.

Μάλιστα εκτός αέρα βγήκαν και άλλες εκπομπές μεταξύ των οποίων και της Φαίης Σκορδά, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί και το οποίο προβλήθηκε πριν περίπου μια εβδομάδα.

Πώς υποδέχτηκε το κοινό της στο Opentv η Κατερίνα Καινούργιου, μετά από μια εβδομάδα που ήταν εκτός αέρα;

Η παρουσιάστρια καλωσόρισε σήμερα και πάλι το τηλεοπτικό της κοινό με την ίδια να λέει μεταξύ άλλων ότι "η επιχείρηση είναι ανοιχτή, τα κανάλια λειτουργούν κανονικά"!

Η όμορφη παρουσιάστρια αναφέρθηκε γενικά στις ημέρες αυτές λέγοντας ότι ήταν μια δύσκολη εβδομάδα, ενώ όπως είπε έχουν πάρει όλα τα μέτρα ασφαλείς και στο πλατό είναι πολύ συγκεκριμένα άτομα.

Μάλιστα ακόμα και με συνεργάτες τις εκπομπής μίλησε μέσω skype για λόγους ασφαλείας.

“Είναι μία δύσκολη εβδομάδα, μία απαιτητική εβδομάδα. Την προηγούμενη εβδομάδα δεν ήμασταν μαζί σας για καθαρά προληπτικούς λόγους, μείναμε σπίτι μας, όμως, η επιχείριση είναι ανοιχτή, τα κανάλια λειτουργούν κανονικά. Έτσι κι εμείς είμαστε εδώ τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, είμαστε πάλι κοντά σας να σας ενημερώσουμε σε μια τροποποιημένη εκπομπή, να σας ξεκουράσουμε και να σας χαλαρώσουμε σε αυτό το τρίωρο” είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια ξεκινώντας σήμερα την εκπομπή της.

Δείτε και ένα απόσπασμα από την σημερινή της εκπομπή