Θα «λιώσετε» με την Ελένη Χατζίδου - Το τρυφερό τραγούδι που αφιέρωσε στον Ετεοκλή Παύλου

Είναι φουλ ερωτευμένοι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θα «λιώσετε» με την Ελένη Χατζίδου - Το τρυφερό τραγούδι που αφιέρωσε στον Ετεοκλή Παύλου

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου ζουν εδώ και αρκετά χρόνια έναν όμορφο έρωτα που «σφραγίσθηκε» με τον ερχομό της κόρης τους. Η τραγουδίστρια για να του εκφράσει την αγάπη της του αφιέρωσε ένα τρυφερό τραγούδι. Θα σας κάνει να «λιώσετε».

Τώρα που μένουμε στο σπίτι λόγω των μέτρων της Κυβέρνησης και τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, το ζευγάρι έχει βρει περισσότερο χρόνο για να περάσει μεταξύ του, αλλά και με την μπέμπα του. Τα παιχνίδια των τριών τους δεν έχουν τέλος.

Η Ελένη Χατζίδου με τους διαδικτυακούς της φίλους έχουμε δει να μοιράζεται πολλές στιγμές από την καθημερινότητα στο σπίτι με τον σύζυγο της, Ετεοκλή Παύλου και την κορούλα τους που καθημερινά τους γεμίζει με ευτυχία και χαμόγελα.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, ο Ετεοκλής Παύλου δημοσίευσε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο. Απαθανάτισε την Ελένη Χατζίδου μέσα στην κούνια της κορούλας τους να παίζουν.

Το τραγούδι που αφιέρωσε η Ελένη Χατζίδου στον Ετεοκλή Παύλου

Η Ελένη Χατζίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο από το σπίτι της, όπου τραγουδούσε. Συγκεκριμένα, τραγούδησε το «Αν υπάρχει παράδεισος» της Νατάσας Θεοδωρίδου. Το κομμάτι η τραγουδίστρια αφιέρωσε στον σύζυγο της, Ετεοκλή Παύλο τον οποίο υπερλατρεύει.

«Κάποιοι από εσας θα θυμάστε τις εποχές τότε που παιρναμε τηλέφωνο στον σταθμους ραδιοφώνων κ κάναμε αφιερώσεις ελπίζοντας ο αγαπημένος η η αγαπημένη μας να ακούει...ακόμα κ να μην άκουγε όμως,εμείς νιώθαμε τόσο καλά που εκφράζαμε την «καψουρα»μας μ αυτόν τον τροπο...ωραιες εποχές... Αφιερώνω λοιπόν αυτό το τραγούδι στον άντρα μου με πολύ αγάπη... «Αν υπάρχει παράδεισος επιτέλους τον βρήκα...» Αφιέρωσε το κ Εσυ στον αγαπημένο-η σου... Καλό βράδυ κ υπομονή!τα καλύτερα έρχονται», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της,