Snik: Βίντεο μέσα από το σπίτι του συντρόφου της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Θα πάθετε πλάκα με τα παπούτσια του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Snik: Βίντεο μέσα από το σπίτι του συντρόφου της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Ένα βίντεο μέσα από το εσωτερικό του σπιτιού του μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο Snik. Ο ράπερ τραγουδιστής και σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, μας έδειξε την τεράστια και ακριβή προσωπική συλλογή που έχει με παπούτσια.

Ο Snik είναι καθημερινής χρήστης του Instagram και καθημερινά επικοινωνεί με τους χιλιάδες ακόλουθους του. Είτε αναρτώντας στιγμές από την προσωπική του ζωή, είτε από συναυλίες που πραγματοποιεί με τα νυχτερινά κέντρα να είναι γεμάτα από κόσμο.

Όπως όλοι μας ο σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, είναι κι αυτός αναγκασμένος να περνάει το χρόνο του στο σπίτι λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω του φονικού ιού κορωνοϊού. Για το λόγο αυτό θέλησε να κάνει ένα μικρό tour στους διαδικτυακούς του φίλους.

Αφού δημοσίευσε μια φωτογραφία με τα δεκάδες παπούτσια του μέσα σε κουτιά. Ο Snik έχει «έρωτα» όπως φαίνεται με τα sneakers για αυτό και έχει φτιάξει ολόκληρη ντουλάπα για εκείνα στο δωμάτιο του.

Το βίντεο μέσα από το σπίτι του Snik

Ο Snik μαζί με την φωτογραφία του δημοσίευσε και ένα βίντεο μέσα από το σπίτι του και πιο συγκεκριμένα από το δωμάτιο που έχει τα παπούτσια του. Ο σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου παρουσίασε στους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram την τεράστια συλλογή από πανάκριβα παπούτσια που διαθέτει και τους άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Να σημειώσουμε πως ο Snik διανύει μια πολύ όμορφο περίοδο και στα επαγγελματικά του. Έβγαλε νέο τραγούδι και ήδη σαρώνει στο διαδίκτυο και γενικά σε όλες τις διαδικτυακές μουσικές πλατφόρμες.