Φωτογραφία από το γραφείο της Σίας Κοσιώνη στον ΣΚΑΙ

Δείτε το για πρώτη φορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφία από το γραφείο της Σίας Κοσιώνη στον ΣΚΑΙ

Μπορεί να έχουν απαγόρευση κυκλοφορίας με τους πολίτες της Ελλάδας να βρίσκονται σε αυτοπεριορισμό, ωστόσο η Σία Κοσιώνη, όπως και πολλοί ακόμη δημοσιογράφοι και τεχνικοί δουλεύουν για να μεταφέρουν όλες τις εξελίξεις του κορωνοϊό. Μάλιστα, η Σία Κοσιώνη έδειξε και σε φωτογραφία το γραφείο της στον ΣΚΑΙ.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού, πηγαίνει καθημερινά στο studio του ΣΚΑΙ για να ενημερώνει τον κόσμο για όλα τα τελευταία γεγονότα. Ωστόσο, παίρνει και τις κατάλληλες προφυλάξεις για να μην κολλήσει τον ιό.

Η Σία Κοσιώνη φοράει συνεχώς μάσκα αλλά και γάντια, καθώς θέλει τόσο να προστατευθεί η ίδια, αλλά να προστατεύσει και την οικογένεια της. Καθώς, αν κολλήσει μπορεί όταν πάει σπίτι της να κολλήσει και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Πριν από λίγες ημέρες, η δημοσιογράφος μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να κάνει έκκληση στους διαδικτυακούς της φίλους να μένουν μέσα στα σπίτι τους για να βοηθήσουν στον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού. Μάλιστα, στην ανάρτηση της αναφέρθηκε και στην δική της υγεία, τώρα που βρίσκεται εκτός σπιτιού και έχει έρθει σε επαφή με πολλούς συνεργάτες της.

Η φωτογραφία της Σίας Κοσιώνη από το γραφείο της στον ΣΚΑΙ

Πριν από λίγες ώρες, η Σία Κοσιώνη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της και μια φωτογραφία από το γραφείο της στον σταθμό του ΣΚΑΙ. Θέλοντας επίσης, να περάσει το μήνυμα πως πρέπει να είμαι όλοι πολύ προσεκτικοί.

«Δουλεύουμε και προσέχουμε. Όσοι δεν εργάζεστε αυτές τις μέρες μείνετε σπίτι και φροντίστε τους εαυτούς σας και τις οικογένειες σας. Δεν θα ζούμε έτσι για πάντα. Η ζωή είναι εκεί έξω και μας περιμένει. Σημασία έχει όταν όλα τελειώσουν να είμαστε όλοι εκεί. Συνεχίστε να στέλνετε ερωτήσεις και απορίες για ο,τι σας απασχολεί κι εγώ θα τις μεταφέρω κάθε βράδυ στους ειδικούς», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της.