Κρατερός Κατσούλης: Συγκινεί η νέα αναφορά στον "πρώτο του Δάσκαλο" που πέθανε

Τι είπε ο παρουσιαστής;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κρατερός Κατσούλης: Συγκινεί η νέα αναφορά στον

Συγκίνησε με τα όσα είπε ο Κρατερός Κατσούλης για τον "πρώτο του δάσκαλο". Ο παρουσιαστής και ηθοποιός έκανε μια νέα αναφορά στον Πάνο Χατζηκουτσέλη, που "έφυγε" πρόσφατα από την ζωή και λύγισε στον αέρα της εκπομπής του.

Ειδικότερα ο Κρατερός Κατσούλης από τον αέρα της εκπομπής "Φωλιά των Κου Κου" μίλησε πάλι για τον αγαπημένο ηθοποιό, που πέθανε πριν λίγες ημέρες, με αφορμή την κηδεία του η οποία είναι να γίνει σήμερα Τρίτη (25/3).

Να υπενθυμίσουμε ότι την είδηση για τον χαμό του ηθοποιού είχε κάνει γνωστή ο φίλος του Άγγελος Πυριόχος γράφοντας χαρακτηριστικά στο Facebook:

"Ο Πάνος μου. Ο Χατζηκουτσελης μου. Ο αδελφός μου. Ο φίλος μου. Το γέλιο μου. Ο συνεργάτης μου. Το στήριγμα. Έφυγε. Δύο μέρες το έπαιρνα τηλέφωνο και δεν απαντούσε. Και γω στο νησι. Δεν είναι ζωή πια αυτή" .

Τα λόγια του Κρατερού Κατσούλη για τον "δάσκαλό του" που συγκίνησαν

Ο Καρτερός Κατσούλης σε ανάρτηση που είχε κάνει όταν έμαθε την είδηση για τον χαμό του Χατζηκουτσέλη, είχε πει ότι ήταν ο πρώτος του δάσκαλος στο θέατρο. Τώρα μέσα από τον αέρα της εκπομπής του είπε χαρακτηριστικά:

“Στις 21 Μαρτίου έφυγε ο Πάνος Χατζηκουτσέλης σε ηλικία 74 ετών από ανακοπή καρδιάς. Την ανακοίνωση έκανε ο Άγγελος Πυριόχος, χρόνια φίλος του Πάνου και συνεργάτης. Εγώ τον αποχαιρέτησα στα δικά μου social media.

Ο Πάνος για μένα υπήρξε ο πρώτος πρώτος δάσκαλος πριν τις σχολές, πριν από οτιδήποτε, σε μια ηλικία 17 – 18 ετών, γιατί τύχαινε να είναι οικογενειακός φίλος και συνεργάτης της μητέρας μου σε παιδικές εκπομπές τότε. Ήταν ένας άνθρωπος βαθιά γλυκός, βαθιά ευγενής, με ένα ασύλληπτο χιούμορ.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα με τα μέτρα που απαιτούνται, μέχρι 10 άτομα. Πάνο αγαπημένε μου, καλό ταξίδι! Ευχαριστώ πολύ!”. Να πούμε ότι αυτή ήταν και η έκκληση της οικογένειας του αγαπημένου ηθοποιού.