Ζέτα Μακρυπούλια: Το τρυφερό βίντεο από το σπίτι που μένει με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Θα «λιώσετε»

Ζέτα Μακρυπούλια: Το τρυφερό βίντεο από το σπίτι που μένει με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Με τους διαδικτυακούς της φίλους η Ζέτα Μακρυπούλια μοιράστηκε ένα βίντεο μέσα από το σπίτι της, που μένει μαζί με τον σύντροφο της, Μιχάλη Χατζηγιάνη. Η παρουσιάστρια με την ανάρτηση θα σας κάνει να «λιώσετε», ειδικά να είστε φιλόζωοι.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, όπως και πολλοί Έλληνες celebrities τώρα που βρίσκονται σε αυτοπεριορισμό, ειδικά μετά την απόφαση της Κυβέρνησης για απαγόρευση κυκλοφορίας, καθημερινά μοιράζονται διάφορες στιγμές από τις ώρες που περνούν μέσα στο σπίτι.

Και η εκπομπή Ρουκ Ζουκ έχει βάλει στον πάγο τα γυρίσματα της στον ΑΝΤ1, και πλέον προβάλλεται σε επανάληψη, ενώ και το Πρωινό, ειδικά μετά την αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά πως έκανε το τεστ για τον κορωνοϊό και βγήκε θετικό.

Έτσι, λοιπόν η Ζέτα Μακρυπούλια, μένει αυστηρά στο σπίτι της, καθώς ούτε η ίδια θέλει να κολλήσει τον ιό, αλλά και να τον μεταφέρει στα αγαπημένα της πρόσωπα. Ωστόσο, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχουμε δει πως κάνει μερικές αναρτήσεις.

Το τρυφερό βίντεο από το σπίτι της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ζέτα Μακρυπούλια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο από το σαλόνι της, όπου οι γατούλες της ήταν αγκαλιά στον καναπέ. «Μένουμε σπίτι για τους αγαπημένους μας... Καλή δύναμη σε όλους!», έγραψε στην λεζάντα της,

Να σημειώσουμε πως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει αδυναμία στις γάτες και το είχε αποκαλύψει ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του, όταν είχε βρεθεί καλεσμένος ο τραγουδιστής. Συγκεκριμένα ο ίδιος δεν σταμάτησε να γελάει όταν ο παρουσιαστής μίλησε για τις 28 γάτες που έχει μαζέψει.