Έχετε δει τον Χρήστο Μάστορα... παππού; Θα μείνετε «κάγκελο»

Είναι έπος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχετε δει τον Χρήστο Μάστορα... παππού; Θα μείνετε «κάγκελο»

Μια άκρως χιουμοριστική ανάρτηση έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Χρήστος Μάστορας. Αφού, μας έδειξε πως θα είναι σαν παππούς. Με την φωτογραφία που μοιράστηκε και θα δείτε παρακάτω, πρόκειται να μείνετε «κάγκελο».

Ο τραγουδιστής, του οποίου ακυρώθηκαν λόγω κορωνοϊού οι εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο «Box» με τις «Μέλισσες», καθώς έχει κλείσει μετά από τα αυστηρά μέτρα της Κυβέρνησης, περνάει τις ημέρες του σε «καραντίνα» στο σπίτι.

Μέσα από αναρτήσεις που πραγματοποιεί στον λογαριασμό του στο Instagram επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς του φίλους. Πριν από λίγες ημέρες, θέλησε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα δημοσιεύοντας ένα βίντεο του Σωτήρη Τσιόρδα, του λοιμωξιολόγου ο οποίος είναι εκπρόσωπος της Κυβέρνησης. Στο συγκεκριμένο βίντεο ο κ. Τσόρδας μιλούσε για τον κορωνοϊό όταν «λύγισε» και το βίντεο viral.

Ο Χρήστος Μάστορας με την ανάρτηση του βίντεο θέλησε να στείλει τα σέβη του στον λοιμωξιολόγο που βρίσκεται καθημερινά στην πρώτη γραμμή και ενημερώνει τον κόσμο για όλες τις εξελίξεις.

Η φωτογραφία του Χρήστου Μάστορα... παππού

Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες ο Χρήστος Μάστορας θέλησε να κάνει μια αστεία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, τρόλαρε τον εαυτό του και τις ημέρες που βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του με μια φωτογραφία του.

Με τους διαδικτυακούς του φίλους μοιράστηκε ένα κολάζ δυο φωτογραφιών. Στην μια ήταν ο ίδιος, όπως είναι τώρα και στην άλλη πως θα ήταν... παππούς. «10 ημέρες μετά την καραντίνα», έγραψε στην ανάρτηση του.

Να πούμε πως ακόμη και με άσπρα μαλλιά και άσπρα μούσια είναι άκρως γοητευτικός.

Χρήστος Μάστορας instagram