Ο "Προύσαλης" από τις Άγριες Μέλισσες προκάλεσε σοκ με την δήλωσή του

Τι θα συμβεί την επόμενη χρονιά στον ΑΝΤ1 με την σειρά;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο

Ο "Προύσαλης" από τις Άγριες Μέλισσες προκάλεσε σοκ με την δήλωσή του για το τι θα συμβεί την επόμενη χρονιά στον ΑΝΤ1 με την σειρά. Τι είπε ο ηθοποιός για τις εξελίξεις που θα δούμε του χρόνου.

Τα γυρίσματα στις Άγριες Μέλισσες, όπως και σε όλες τις σειρές αλλά και τις περισσότερες εκπομπές και show, έχουν σταματήσει λόγω του κορωνοϊού, αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα όμως για να μάθουμε κάποιες λεπτομέρειες για το τι θα δούμε του χρόνου.

Ο Γιώργος Σουξές ο οποίος υποδύεται με επιτυχία τον Ενωμοτάρχη του Διαφανίου αποκάλυψε τι ακριβώς θα δούμε στην επόμενη σεζόν.

Τι αποκάλυψε ο «Προύσαλης» από τις Άγριες Μέλισσες και πάθαμε σοκ'

Ο Γιώργος Σουξές ή αλλιώς ο ενωμοτάρχης «Προύσαλης» που παίζει στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μεταξύ άλλων έκανε και μια μικρή αποκάλυψη για το τι θα δούμε του χρόνου.

Αυτή η αποκάλυψη μας σόκαρε, αφού σίγουρα κανείς δεν περίμενε να δει αυτή την εξέλιξη που περιέγραψε, στην αγαπημένη σειρά. Τι θα δούμε λοιπόν σύμφωνα με τα όσα είπε;

«Θα συλλάβω κάποιους, αλλά δεν θα τους συλλάβω τώρα, γιατί αν τους συλλάβω τώρα δεν θα πληρώνομαι, θα σταματήσω». Στη συνέχεια αποκάλυψε για τις Άγριες Μέλισσες: «Το μόνο που ξέρω και μπορώ να πω σίγουρα, είναι ότι η επόμενη σεζόν, όσον αφορά στη σειρά, θα είναι 5 χρόνια μετά». Μέχρι τότε δείτε ωστόσο τι θα γίνει στο νέο επεισόδιο όταν παίξει

Όσο για το αν ο ενωμοτάρχης ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ο Γιώργος Σουξές είπε χαρακτηριστικά: «Μπορεί να έχω φέρει και καμία από τη Λάρισα εγώ. Όλοι οι υπόλοιποι λένε ότι θα παντρευτώ τη Ρίζω. Εγώ ειλικρινά δεν ξέρω κάτι».