Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ο Κυπραίος έρχεται αντιμέτωπος με τη "θεία δίκη" στις Άγριες Μέλισσες

Παίζει επανάληψη αλλά εμείς σας έχουμε τη συνέχεια μόνο εδώ!

Ο Κυπραίος έρχεται αντιμέτωπος με τη
TV24 23.03.2020 14:39
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Χαμός μας περιμένει στη συνέχεια της σειράς 'Άγριες Μέλισσες". O Κυπραίος βρίσκεται αντιμέτωπος με τη… «θεία δίκη» μέσω ενός ανθρώπου που μπορεί να τον ξεσκεπάσει εύκολα για τον φόνο του Σαράντη Γεωργαλά…

Μπορεί τώρα λόγω και του κορωνοϊού να βλέπουμε επαναλήψεις, ωστόσο εμείς εδώ σας έχουμε όλα όσα μας περιμένουν στο νέο επεισόδιο της σειράς.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον ANT1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 94

Ο Νικηφόρος καταφέρνει ν’ αποσπάσει απ’ τον Σταματέλο κάποιες σημαντικές πληροφορίες που θα τον βοηθήσουν να σαμποτάρει το σχέδιο της βιομηχανικής ζώνης. Η Ασημίνα αρχίζει να επιδεικνύει τις ψεύτικες αλλαγές στο σώμα της απ’ την υποτιθέμενη εγκυμοσύνη της ενώ στην αντίπερα όχθη η Δρόσω κρύβει όσο μπορεί τις αλλαγές αυτές, όμως, άθελα της το μυστικό της θ’ αποκαλυφθεί σε κάποιον… παράλληλα ο Κυπραίος συνεχίζει να δέχεται το φλερτ της Μάρθας, προκαλώντας την ζήλεια της Ελένης, κάτι που θα κάνει τον Κυπραίο να αναθαρρήσει για τα αισθήματα της προς το πρόσωπο του.

Την ίδια στιγμή ο προεκλογικός λόγος του Τόλλια μετατρέπεται σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του Σεβαστού ενώ στο σπίτι του Προύσαλη θα εμφανιστεί ένας μάρτυρας που θ’ αποκαλύψει την αλήθεια για την επίθεση των αγροτών. Ο Βασταρδής δείχνει στην Θεοδοσία τα χαρτιά του διαζυγίου του και της ζητάει να ζήσουνε μαζί, την ίδια ώρα που κάποιος ανακαλύπτει την παράνομη σχέση της… O Κυπραίος βρίσκεται αντιμέτωπος με τη… «θεία δίκη» μέσω ενός ανθρώπου που μπορεί να τον ξεσκεπάσει εύκολα για τον φόνο του Σαράντη Γεωργαλά…Βέβαια σας έχουμε και σούπερ αποκλειστικό. Όλες οι ανατροπές που θα βρουν τα ζευγάρια της σειράς!

Χαμός και στη συνέχεια της σειράς 'Άγριες Μέλισσες" - Ο Κυπραίος αναγκάζεται να παραδεχτεί την εγκληματική του πράξη

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 95

Ο Κυπραίος αναγκάζεται να παραδεχτεί στον μοναχό Ματθαίο την εγκληματική του πράξη κατά του Γεωργαλά όμως η ομολογία του θα πάρει μια απρόσμενη τροπή. Θα καταφέρει αυτήν την φορά ο Κυπραίος να γλυτώσει απ’ τις πράξεις του; Παράλληλα ο Λάμπρος έχοντας μάθει την παράνομη σχέση της Θεοδοσίας με τον Βασταρδή αποφασίζει να κάνει ένα παράτολμο βήμα ενώ την ίδια στιγμή ο Μιλτιάδης ψάχνει ανήσυχος τον γιο του.

Η Ελένη αποφασίζει να εκμυστηρευτεί στον Φανούρη το σχέδιο εγκυμοσύνης της δυο κοριτσιών και ζητά τη βοήθεια του για να τις αποτρέψει. Το σχέδιο του Κωνσταντή και του Μελέτη για να παγιδεύσουν τον Κλεομένη μέσω του Δημήτρη, κινδυνεύει να ναυαγήσει. Ο Προύσαλης προσπαθεί να πείσει την Βασούλα να καταθέσει εναντίον του Λια και έτσι να φτάσουν στην ενοχή του Δούκα όμως η Βασούλα φοβάται για την ζωή της, καθώς ο άντρας της, της φέρεται βίαια. Η Ελένη αναλαμβάνει να την πείσει εκείνη, όμως η ξαφνική παρουσία του Λια θα βάλει σε κίνδυνο και τις δυο γυναίκες.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φωτιά τα 4 νέα επεισόδια από "Άγριες Μέλισσες" - Αποκλειστικά πριν τα δείξει ο ΑΝΤ1

Δανάη Μιχαλάκη: Τρυφερές αγκαλιές για την τηλεοπτική «Δρόσω» στο σαλόνι της

Share