OPENtv: Η αλλαγή στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου λόγω του ιού

Το ανακοίνωσε στον αέρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
OPENtv: Η αλλαγή στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου λόγω του ιού

Μπορεί η Κατερίνα Καινούργιου να επέστρεψε με την εκπομπή της στον αέρα του OPENtv, ωστόσο, η πανδημία του κορωνοϊού και η γενική απαγόρευση κυκλοφορίας στην Ελλάδα, μετά την απόφαση της Κυβέρνησης, έφεραν αλλαγές στην ροή.

Η παρουσιάστρια σήμερα το πρωί καλημέρισε το τηλεοπτικό της κοινό με ένα μεγάλο χαμόγελο αισιοδοξίας με την ίδια να λέει μεταξύ άλλων στον αέρα του σταθμού, ότι «η επιχείρηση είναι ανοιχτή, τα κανάλια λειτουργούν κανονικά» από σήμερα.

«Είναι μία δύσκολη εβδομάδα, μία απαιτητική εβδομάδα. Την προηγούμενη εβδομάδα δεν ήμασταν μαζί σας για καθαρά προληπτικούς λόγους, μείναμε σπίτι μας, όμως, η επιχείριση είναι ανοιχτή, τα κανάλια λειτουργούν κανονικά. Έτσι κι εμείς είμαστε εδώ τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, είμαστε πάλι κοντά σας να σας ενημερώσουμε σε μια τροποποιημένη εκπομπή, να σας ξεκουράσουμε και να σας χαλαρώσουμε σε αυτό το τρίωρο», είπε η Κατερίνα Καινούργιου μεταξύ άλλων. Δείτε όσα είπε εδώ.

Ωστόσο, με την επιστροφή της στην εκπομπή ανακοίνωσε και μια αλλαγή που θα δούμε μέχρι νεωτέρας. Συγκεκριμένα, στη στήλη με τις ζωντανές τηλεφωνικές παρεμβάσεις τηλεθεατών, οι οποίες συνήθως είναι γυναίκες που λένε τα οικογενειακά τους, παίρνοντας παράλληλα συμβουλές, άλλαξε.

Η αλλαγή στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Λίγο πριν ξεκινήσει η επικοινωνία με τις τηλεθεάτριες, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Θέλω να σας πω πως από σήμερα οι τηλεφωνικές μας γραμμές τροποποιούνται. Μπορείτε να πάρετε όλοι τηλέφωνο στο τηλεφωνικό μας κέντρο και να κάνουμε μία κουβέντα με όλα αυτά που σας απασχολούν. Τι σας συμβαίνει αυτές τις μέρες και πως περνάτε όλο αυτόν τον εγκλεισμό στο σπίτι».