Τώρα μπορείς και εσύ να στείλεις sms στην Rita Wilson!

Μοιράστηκε το πιο προσωπικό της πράγμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τώρα μπορείς και εσύ να στείλεις sms στην Rita Wilson!

Αν θες να στείλεις και εσύ sms στην Rita Wilson τώρα μπορείς! Γιατί; Γιατί η ίδια έδωσε το νούμερο του τηλεφώνου της στο Instagram και κάλεσε τους followers της να της στείλουν μήνυμα αν θέλουν.

Για να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή η ηθοποιός Rita Wilson (η οποία να πούμε ότι είναι ελληνικής καταγωγής και έρχεται κάθε χρόνο στην χώρας μας, όπου έχει σπίτι ) όπως και ο άντρας της Tom Hanks είχαν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό, με τους δυο τους να παίρνουν πρόσφατα εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ωστόσο ακόμα φυσικά είναι σε καραντίνα με την ηθοποιό να φαίνεται ότι βρήκε τώρα έναν νέο τρόπο να απασχοληθεί και να έρθει πιο κοντά με όσους την ακολουθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η αδελφή του Tom Janks είχε πει πρόσφατα σε συνέντευξή της πως οι δυο τους είναι καλά, αν όχι βέβαια και τέλεια. Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι έχουν μείνει πολύ καιρό μέσα λόγω και της περιπέτειάς τους με τον κορωνοϊό.

Θέλετε να στείλετε sms στην Rita Wilson; - Αυτό λοιπόν είναι το νούμερο της

Η ηθοποιός λοιπόν ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μας έδωσε το νούμερο του τηλεφώνου της! Μάλιστα η ίδια έγραψε στην ανάρτηση που θα δείτε και παρακάτω, ότι "είμαι στ'αλήθεια εγώ".

"Κοντεύει να σας στρίψει; Έχετε να μου προτείνετε τραγούδια για τη λίστα της Καραντίνας μου; ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ! (310) 299-9260 – Σας δίνω τον αριθμό του κινητού μου!! Είμαι στ’ αλήθεια εγώ.

Στείλτε μου μήνυμα έτσι ώστε να μπορώ σας πω τι ετοιμάζω, πότε θα έρθω να παίξω στην πόλη σας (μόλις έρθει εκείνη η ώρα που θα επιτρέπεται να βγούμε από τα σπίτια μας), κι έτσι μπορούμε να είμαστε σε επαφή" έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης της.