Κορωνοϊός: Πέθανε ο θρύλος της τζαζ, Μανού Ντιμπανγκό

Θλίψη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Πέθανε ο θρύλος της τζαζ, Μανού Ντιμπανγκό

Σοκ και θλίψη προκάλεσε η είδηση πως πέθανε ο θρύλος της τζαζ, Μανού Ντιμπανγκό από κορωνοϊό. Άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών. Τι λένε οι πληροφορίες;

Ο Καμερουνέζος, ηλικίας 86 ετών μουσικός, με το που έμαθε ότι έχει την επικίνδυνη αρρώστια, θέλησε να το μοιραστεί τόσο με τα δικά του άτομα, όσο και με τους θαυμαστές του.

«Πέθανε τα ξημερώματα σε ξενοδοχείο της περιοχής του Παρισιού» ανέφερε χαρακτηριστικά για τον θάνατο του διάσημου σαξοφωνίστα ο εκπρόσωπός του, Τιερί Ντουρεπέρ.

Ο ίδιος όπως δήλωσε, μπήκε σε νοσοκομείο με συμπτώματα και προς το παρόν «αναπαύεται και αναρρώνει με ηρεμία». Ο Ντιμπανγκό είχε μάλιστα και προγραμματισμένες συναυλίες, όπου και σκοπεύει να επιστρέψει στην σκηνή, μόλις γίνει καλά.

Το μήνυμα που αποκαλύπτει πως είναι θετικός στον κορωνοϊό ο θρύλος της τζαζ Μανού Ντιμπανγκό

Ο Ντιμπανγκό είναι ο συνθέτης μιας από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες μουσικές επιτυχίες, το «Soul Makossa» (1972), ενώ έχει ερμηνεύσει τις επιτυχίες του αρκετές φορές σε συναυλίες του και στην Ελλάδα, με την πιο πρόσφατη το 2017 στην Αθήνα.

Ο σταρ της τζαζ είναι ο τελευταίος στη λίστα των διάσημων ηθοποιών που έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό. Μεταξύ αυτών, ο Τομ Χανκς, η Ρίτα Γουίλσον, το πρώην κορίτσι του Τζέιμς Μποντ, Όλγα Κουριλένκο, αλλά και ο 'Ιντρις Έλμπα.

Cher public, chers amis, Nous portons à votre information qu’après une récente hospitalisation due au Covid 19, Manu...

Posted by Manu Dibango - Officiel on Wednesday, March 18, 2020

Να αναφέρουμε ωστόσο πως σοκ προκάλεσε χθες και η είδηση πως η αγαπημένη «Ρακέλ» του «La Casa De Papel» βρέθηκε και αυτή θετική στον ιό. Η ηθοποιός έκανε η ίδια την ανακοίνωση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.