Η απουσία της Ιωάννας Τούνη - Τι συνέβη;

Τι αποκάλυψε για την "αποχή" από το instagram;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η απουσία της Ιωάννας Τούνη - Τι συνέβη;

Η απουσία της Ιωάννας Τούνη από τα social media έγινε αρκετά αισθητή, με αποτέλεσμα οι διαδικτυακοί της φίλοι να ανησυχήσουν. Τι συνέβη ακριβώς και τι απάντησε για αυτό η ίδια;

Η Ιωάννα Τούνη απείχε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για σχεδόν μία ημέρα, με αποτέλεσμα όλοι να "φρικάρουν" μιας και κάτι τέτοιο είναι αρκετά σπάνιο για εκείνη,

Η ίδια όπως αποκάλυψε μέσα από τα Instagram Stories στο προσωπικό της προφίλ, πως πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια το Σαββατοκύριακο, καθώς πλημμύρισε η αποθήκη της επιχείρησης με ρούχα.

Η απουσία της Ιωάννας Τούνη - Όλα όσα είπε για το συμβάν

Η γνωστή καλλονή ανέφερε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο isntagram, «Μου στέλνετε direct και με ρωτάτε αν ζω ή αν πέθανα, γιατί έχω να ανεβάσω ιστορία πάνω από 24 ώρες. Η αλήθεια είναι πως πέρασα μια πολύ δύσκολη μέρα, διότι πλημμύρισε η κεντρική αποθήκη και παλεύαμε από το πρωί μέχρι τώρα να περιορίσουμε το νερό και να σώσουμε ό,τι μπορούμε».

Η ίδια μπορεί να παραμένει σπίτι της όπως αναφέρει η κυβέρνηση, για την πανδημία, ωστόσο αν και έπρεπε να τακτοποιήσει τις δουλειές τις, τις προάλλες χαλάρωσε με γυμναστική στο σπίτι, παρέα με τον πέρσοναλ και τον σύντροφο της.

απουσία Ιωάννα Τούνη

Δείτε την Ιωάννα Τούνη όπως δεν την έχετε ξαναδεί - Η πρόκληση που είπε "ναι" "παραληρεί" το Instagram

Tόσο η ίδια όσο και άλλοι celebrities και όχι μόνο λένε ναι στο νέο φαινόμενο του instagram, αυτές τις δύσκολες μέρες. Από την στιγμή που έχουμε κλειστεί όλοι στα σπίτια μας αυτή είναι μια διασκεδαστική απόδραση, ώστε να ξεχαστούμε λίγο.

Εσείς την δοκιμάσατε ή ακόμα; Αν όχι τρέξτε πριν παλιώσει και μοιραστείτε μαζί με τους αγαπημένους σας τα πιο τρυφερά σας χρόνια.

Ιωάννα Τούνη challenge