MasterChef: Η ψήφος που τους εκνεύρισε όλους - Ποιος "τάραξε" τα νερά;

Δεν ηρεμούν στο πλατό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Η ψήφος που τους εκνεύρισε όλους - Ποιος

Ο κακός χαμός επικρατεί και στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef καθώς εκτός από τα ξεσπάσματα είχαμε και ψήφο που τους εκνεύρισε όλους. Ποιος ήταν αυτός ωστόσο που "τάραξε" τα νερά;

Στην σημερινή ψηφοφορία του MasterChef, ο Τζον δεν ψήφισε τον κολλητό του, Δημοσθένη Μασσαλά, αλλά την Μαρία Μπέη, κάτι που εκνεύρισε τους συμπαίκτες του και προκάλεσε αρκετό σχολιασμό.

Όλα όσα είπαν για την ψήφο που τους εκνεύρισε στο MasterChef και τον Τζον που "τάραξε" τα νερά

«Ο Τζον έχει καταντήσει γραφικός και προβλέψιμος. Εννοείται πως εκνευρίστηκα, καταντάει κουραστικό αυτό το πράγμα. Είναι σαν να ψηφίζει το ίδιο το πιάτο, το οποίο άκουσε τα καλύτερα λόγια», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα η Μαρία Μπέη.

Ενώ ο Ηρακλής Αποστολίδης, συνέχισε λέγοντας, «Αυτός που δεν ήταν δίκαιος στην ψηφοφορία σήμερα ήταν ο Τζον. Πρέπει να σταματήσει αυτό το “έκανες πιο λίγες παρασκευές, έκανες περισσότερες παρασκευές”. Πολύ απλά, πες ότι δεν “μπορώ να ψηφίσω τον Δημοσθένη γιατί κάνουμε παρέα και είμαι πιο πολύ δεμένος μαζί του και γι’ αυτό σε ψηφίζω Μαρία”». Δείτε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν και ειπώθηκαν στο παρακάτω βίντεο.

Δάκρυσε η Κατερίνα on camera στο MasterChef - Όλα όσα είπε

Η ίδια συνέχισε μιλώντας χαρακτηριστικά στην κάμερα του σόου λέγοντας, «Δεν θέλω να μεταφέρω όλες τις βρισιές γιατί ήταν πολύ υποτιμητικά όλα αυτά που άκουσα για το πρόσωπό μου. Είπε η Ντέμη “θέλω να την δαγκώσω και να της ρουφήξω το λαρύγγι. Όσο άθλιος άνθρωπος είναι, αλλά το κρατάω μπροστά στις κάμερες και λέω αυτά που πρέπει να ειπωθούν μπροστά στις κάμερες”. Είμαι πολύ φορτισμένη». Δείτε επίσης ποιος πήρε την ασυλία και ποιος παίκτης ξέσπασε στο χθεσινό επεισόδιο.