MasterChef: Δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή του ο Ηρακλής

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή του ο Ηρακλής

Αρκετά συνέβησαν και στο σημερινό MasterChef, με εκτός από εντάσεις να έχουμε και αρκετά δάκρυα. Ανάμεσα σε αυτά δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή του ο Ηρακλής.

Στο φινάλε της δοκιμασίας αποχώρησης του σημερινού επεισοδίου, ο Ηρακλής Αποστολίδης δεν άντεξε και συγκινήθηκε με τους συμπαίκτες που βρίσκονταν στον εξώστη και τον υποστήριζαν.

Όλα όσα είπε ο Ηρακλής για την συγκίνησή του στο MasterChef

Ο Ηρακλής Αποστολίδης τόνισε χαρακτηριστικά στην κάμερα, «Κοίταξα το πιάτο μου, έριξα ένα βλέμμα πάνω στον εξώστη και λέω… Ηρακλή, όλοι είναι μαζί σου σήμερα, είναι στη γωνία σου, άξιζε το τρέξιμο να ικανοποιήσεις αυτά τα παιδιά που σε περιμένουν. Ο Διονύσης και όλα τα παιδιά με συγκίνησαν πολύ σήμερα, μου έδειξαν το πόσο θέλουν να γυρίσω σπίτι. Και πρέπει να γυρίσω, τους το χρωστάω.

Και ο Διονύσης με συγκίνησε πολύ, πρέπει να πάω σπίτι να τον δω, του το χρωστάω. Αυτό που ένιωθα ήταν πως όλοι είναι εδώ, στον πάγκο μου και δουλεύαμε όλοι μαζί. Λες και όλα τα παιδιά ήταν εδώ, αυτό ένιωθα».

Δείτε τι άλλο ανέφερε ο Ηρακλής σήμερα

Μιλώντας για την κίνηση του Τζον, ανέφερε, «Αυτός που δεν ήταν δίκαιος στην ψηφοφορία σήμερα ήταν ο Τζον. Πρέπει να σταματήσει αυτό το “έκανες πιο λίγες παρασκευές, έκανες περισσότερες παρασκευές”. Πολύ απλά, πες ότι δεν “μπορώ να ψηφίσω τον Δημοσθένη γιατί κάνουμε παρέα και είμαι πιο πολύ δεμένος μαζί του και γι’ αυτό σε ψηφίζω Μαρία”». Δείτε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν και ειπώθηκαν στο παρακάτω βίντεο.

Δάκρυσε και η Κατερίνα on camera στο MasterChef - Όλα όσα είπε

Η ίδια συνέχισε μιλώντας χαρακτηριστικά στην κάμερα του σόου λέγοντας, «Δεν θέλω να μεταφέρω όλες τις βρισιές γιατί ήταν πολύ υποτιμητικά όλα αυτά που άκουσα για το πρόσωπό μου. Είπε η Ντέμη “θέλω να την δαγκώσω και να της ρουφήξω το λαρύγγι. Όσο άθλιος άνθρωπος είναι, αλλά το κρατάω μπροστά στις κάμερες και λέω αυτά που πρέπει να ειπωθούν μπροστά στις κάμερες”. Είμαι πολύ φορτισμένη». Δείτε επίσης ποιος πήρε την ασυλία και ποιος παίκτης ξέσπασε στο χθεσινό επεισόδιο.