Ο Κυριάκος Μητσοτάκης "τραγουδάει" μαζί με Έλληνες celebrities κατά της πανδημίας

Δείτε το βίντεο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης "τραγουδάει" μαζί με Έλληνες celebrities κατά της πανδημίας και ρίχνει τα social media. Δείτε το βίντεο που σχολιάστηκε όσο κανένα άλλο.

Αν και το τραγούδι «Θα κάτσω σπίτι», κυκλοφόρησε το 1986, σήμερα, ο Λουκιανός Κηλαηδόνης μοιάζει πιο επίκαιρος από ποτέ με τα λόγια του.

Μερικοί Έλληνες καλλιτέχνες, έπειτα από την έμπνευση του εξωτερικού "κινήματος" που ξεκίνησε η Gal Gadot, όπως η Βιολέτα Ίκαρη, η Τζώρτζια Κεφαλά, η Μαρία Κηλαηδόνη, ο Χρήστος Μάστορας, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Μαρία Ρίζου, αποφάσισαν να γίνουν ένα και να ενώσουν τις φωνές τους για το κίνημα #menoumespiti.

Δείτε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τραγουδάει μαζί με Έλληνες celebrities κατά της πανδημίας

Ο Πρωθυπουργός αποφάσισε να δημοσιεύσει και αυτός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το εν λόγω βιντεάκι γράφοντας, «Ένας όμορφος τρόπος να μεταδώσουμε το μήνυμα. Για να στηρίξουμε όσους δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή, μένουμε υγιείς, μένουμε αισιόδοξοι, μένουμε σπίτι! Ευχαριστούμε την εταιρεία, τους καλλιτέχνες και συντελεστές και φυσικά, την οικογένεια Κηλαηδόνη.#menoumespiti #menoume_spiti #μένουμεσπίτι».

Δείτε το νέο συγκινητικό μήνυμα για την πανδημία που έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό, «Ο έπαινος ανήκει στον άνθρωπο που είναι πραγματικά στην αρένα, με πρόσωπο γεμάτο ιδρώτα και αίμα. Που έχει, όμως, ενθουσιασμό και αφοσίωση. Γιατί ξοδεύει τον εαυτό του σε ένα άξιο σκοπό. Σας ευχαριστούμε και Μένουμε Σπίτι».

Ενώ στο συγκινητικό στιγμιότυπο που δημοσίευσε ο Πρωθυπουργός, φαίνονται οι γιατροί αλλά και το νοσηλευτικό προσωπικό, που αναφέρουν με λόγια που συγκινούν, «Εμείς μένουμε εδώ για εσάς, εσείς μείνετε σπίτι για εμάς».

«Δεν θα αφήσουμε κανέναν να τον μεταδίδει ανεύθυνα» λέει η κυβέρνηση. Δείτε αναλυτικά τι ανέφεραν για την παγκόσμια πανδημία που πλήττει όλες τις χώρες αυτή τη στιγμή.

Κυριάκος Μητσοτάκης συγκινητικό μήνυμα