Η Βάσω Λασκαράκη μας έδειξε τον κήπο του σπιτιού της - Είναι όλος πράσινος

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Βάσω Λασκαράκη μας έδειξε τον κήπο του σπιτιού της - Είναι όλος πράσινος

Όλος πράσινο είναι ο κήπος του σπιτιού της Βάσως Λασκαράκη, που μένει μαζί με τον σύζυγο της Λευτέρη Σουλτάτο και την κόρη της, Εύα. Η ηθοποιός μας τον έδειξε μέσα από δυο φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μπορεί τόσο η ίδια, όσο και η οικογένεια της να βρίσκεται σε αυτοπεριορισμό λόγω της καραντίνας που έχει τεθεί η Ελλάδα, με σκοπό τον περιορισμό του κορωνοϊού που έχει εξαπλωθεί ραγδαία με τα κρούσματα να αυξάνονται, ωστόσο δεν ξεχνάει τις δουλειές της.

Η Βάσω Λασκαράκη μετά το «τέλος» των γυρισμάτων της σειράς που συμμετέχει στον ALPHAtv με τίτλο «Έρωτας μετά», λόγω κορωνοϊού, έχει περισσότερο χρόνο για να περάσει μαζί με τον Λευτέρη Σουλτάτο και την κόρη της.Μπορεί να είναι κλεισμένοι στο σπίτι, όμως περνάνε όμορφο ποιοτικό χρόνο,

Μαμά και κόρη μάλιστα, κάνουν και... γυμναστική στο σπίτι. Η Εύα άρχισε τις τσαχπινιές και η Βάσω Λασκαράκη ξετρελάθηκε όπως και εμείς με τις φωτογραφίες της, που είδαμε και με τα παιχνίδια που έκανε η κόρη της ηθοποιού μέσα στο σπίτι.

Φωτογραφίες από τον κήπο του σπιτιού της Βάσως Λασκαράκη

Χθες, Τρίτη 24 Μαρτίου, η Βάσω Λασκαράκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δυο φωτογραφίες από τον όμορφο κήπο του σπιτιού που μένει με τον Λευτέρη Σουλτάτο και την κορούλα της.

Η ηθοποιός βγήκε για... καθάρισμα, καθώς μπορεί να έχουν σταματήσει σχεδόν όλα, όμως όχι οι καθημερινές υποχρεώσεις που έχουμε όλοι στο σπίτι μας. Μάλιστα, όπως είδαμε ο κήπος της, είναι όλος πράσινος γεμάτος στα φυτά.

Πρωταγωνιστής επίσης στις φωτογραφίες της και ο σκύλος τους, η πανέμορφη, Ρόζα