Σε βαθύ πένθος τελέστηκε η κηδεία του ηθοποιού Πάνου Χατζηκουτσέλη

Ρίγη συγκίνησης προκαλούν οι φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε βαθύ πένθος τελέστηκε η κηδεία του ηθοποιού Πάνου Χατζηκουτσέλη

Σε βαθύ πένθος τελέστηκε χθες η κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού, Πάνου Χατζηκουτσέλη, στο νεκροταφείο του Μαραθώνα. Το τελευταίο «αντίο» είπαν μόνο ο στενός οικογενειακός κύκλος, λόγω των συνθηκών του κορωνοϊού που έχει εξαπλωθεί.

Την ανακοίνωση αυτή είχα κάνει η ανιψιά του ηθοποιού, με μια ανάρτηση της λέγοντας μεταξύ άλλων «Τον Πανούλη θα αποχαιρετήσουμε την Τρίτη 24/3/2020 το μεσημέρι στο κοιμητήριο του Μαραθώνα για να είναι παρέα με τον πατέρα μου και αδελφό του Θοδωρή και το γιο μου και βαφτισιμιό του Ιωάννη – Ερμή που τόσο λάτρευε. Έτσι θα είναι όλοι μαζί παρέα και εκεί αλλά και στον δικό τους Παράδεισο».

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από την κηδεία του προκαλούν ρίγη συγκίνησης, Στο πλευρό της οικογένειας βρέθηκε και ο ηθοποιός, Σπύρος Μπιμπίλας.

Πάνος Χατζηκουτσέλης

Πάνος Χατζηκουτσέλης κηδεία

Πάνος Χατζηκουτσέλης πέθανε

Πάνος Χατζηκουτσέλης ποιος ήταν

Να σημειώσουμε πως ο ηθοποιός πριν πεθάνει, με ένα δικό του μοναδικό τρόπο είχε πει αντίο στον Κώστα Βουτσά, όταν εκείνος είχε "φύγει" από την ζωή μόλις σχεδόν ένα μήνα νωρίτερα.

Ποιος ήταν ο Πάνος Χατζηκουτσέλης

Ο Πάνος Χατζηκουτσέλης (5 Δεκεμβρίου 1945 - 20 Μαρτίου 2020[1]) ήταν Έλληνας ηθοποιός. Είχε έναν αδερφό, τον Γιώργο Λώζο, επίσης ηθοποιό.

Έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση, στην σειρά «Αναδυόμενη», το 1978 από την ΥΕΝΕΔ. Συνέχισε την πορεία του στην τηλεόραση σε σειρές όπως η «Μαντάμ Σουσού» και «Η ζωή του Αττίκ». Γνωστός έγινε και για τη σειρά «Εκείνες και Εγώ».

Πέθανε από ανακοπή καρδιάς στις 20 Μαρτίου 2020 σε ηλικία 74 ετών. Κηδεύτηκε στο Κοιμητήριο του Μαραθώνα την Τρίτη 24 Μαρτίου 2020 σε στενό οικογενειακό κύκλο.