MasterChef Highlights: Τα δάκρυα μπροστά στην κάμερα, ο εκνευρισμός και η αποχώρηση

Από όλα είχε το χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef Highlights: Τα δάκρυα μπροστά στην κάμερα, ο εκνευρισμός και η αποχώρηση

Από όλα είχε και το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef και σας έχουμε τα Highlights. Μερικά από αυτά ήταν τα δάκρυα παίκτριας μπροστά στις κάμερες, ένας εκνευρισμός στην ψηφοφορία και στο τέλος η πολυπόθητη αποχώρηση παίκτη.

Χαμός επικρατεί για ακόμα μια φορά στο πλατό καθώς μετά τα όσα άκουσε η Κατερίνα χθες, δάκρυσε on camera. "Δεν μπορείς να φανταστείς τι άκουσαν τα αυτιά μου" είπε χαρακτηριστικά.

Η παίκτρια εξομολογήθηκε στον Ηρακλή Αποστολίδη τα άσχημα σχόλια που έκαναν για την ίδια ο Γιώργος, ο Ηλίας, ο Κωνσταντίνος και η Ντέμη, κάτι που της επιβεβαίωσε και ο Σταυρής.

«Χθες χάλασε πάρα πολύ η ψυχολογία μου. Γύρισαν τα παιδιά από την έξοδο και για κακή τους τύχη, όταν άλλαζα μέσα στο δωμάτιο, ήταν ανοικτό το παράθυρο και είχε βγει η κλίκα της δικής μου ομάδας έξω από το σπίτι είχαν βγάλει τα μεγάλα φτυάρια. Δεν μπορείς να φανταστείς τι άκουσαν τα αυτιά μου από τον Γιώργο, από τον Ηλία, από τον Κωνσταντίνο και από την Ντέμη. Αυτό μου το επιβεβαίωσε και ο Σταυρής. Μου είπε ότι στο τραπέζι με έβριζαν», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Λένη στον Ηρακλή Αποστολίδη.

Δάκρυσε η Κατερίνα on camera στο MasterChef - Όλα όσα είπε

Η ίδια συνέχισε μιλώντας χαρακτηριστικά στην κάμερα του σόου λέγοντας, «Δεν θέλω να μεταφέρω όλες τις βρισιές γιατί ήταν πολύ υποτιμητικά όλα αυτά που άκουσα για το πρόσωπό μου. Είπε η Ντέμη “θέλω να την δαγκώσω και να της ρουφήξω το λαρύγγι. Όσο άθλιος άνθρωπος είναι, αλλά το κρατάω μπροστά στις κάμερες και λέω αυτά που πρέπει να ειπωθούν μπροστά στις κάμερες”. Είμαι πολύ φορτισμένη». Δείτε επίσης ποιος πήρε την ασυλία και ποιος παίκτης ξέσπασε στο χθεσινό επεισόδιο.

Η ψήφος που τους εκνεύρισε όλους - Ποιος "τάραξε" τα νερά;

Ο κακός χαμός επικρατεί και στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef καθώς εκτός από τα ξεσπάσματα είχαμε και ψήφο που τους εκνεύρισε όλους. Ποιος ήταν αυτός ωστόσο που "τάραξε" τα νερά;

Στην σημερινή ψηφοφορία του MasterChef, ο Τζον δεν ψήφισε τον κολλητό του, Δημοσθένη Μασσαλά, αλλά την Μαρία Μπέη, κάτι που εκνεύρισε τους συμπαίκτες του και προκάλεσε αρκετό σχολιασμό.

Όλα όσα είπαν για την ψήφο που τους εκνεύρισε στο MasterChef και τον Τζον που "τάραξε" τα νερά

«Ο Τζον έχει καταντήσει γραφικός και προβλέψιμος. Εννοείται πως εκνευρίστηκα, καταντάει κουραστικό αυτό το πράγμα. Είναι σαν να ψηφίζει το ίδιο το πιάτο, το οποίο άκουσε τα καλύτερα λόγια», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα η Μαρία Μπέη.

Ενώ ο Ηρακλής Αποστολίδης, συνέχισε λέγοντας, «Αυτός που δεν ήταν δίκαιος στην ψηφοφορία σήμερα ήταν ο Τζον. Πρέπει να σταματήσει αυτό το “έκανες πιο λίγες παρασκευές, έκανες περισσότερες παρασκευές”. Πολύ απλά, πες ότι δεν “μπορώ να ψηφίσω τον Δημοσθένη γιατί κάνουμε παρέα και είμαι πιο πολύ δεμένος μαζί του και γι’ αυτό σε ψηφίζω Μαρία”». Δείτε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν και ειπώθηκαν στο παρακάτω βίντεο.

Δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή του ο Ηρακλής

Αρκετά συνέβησαν και στο σημερινό MasterChef, με εκτός από εντάσεις να έχουμε και αρκετά δάκρυα. Ανάμεσα σε αυτά δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή του ο Ηρακλής.

Στο φινάλε της δοκιμασίας αποχώρησης του σημερινού επεισοδίου, ο Ηρακλής Αποστολίδης δεν άντεξε και συγκινήθηκε με τους συμπαίκτες που βρίσκονταν στον εξώστη και τον υποστήριζαν.

Όλα όσα είπε ο Ηρακλής για την συγκίνησή του στο MasterChef

Ο Ηρακλής Αποστολίδης τόνισε χαρακτηριστικά στην κάμερα, «Κοίταξα το πιάτο μου, έριξα ένα βλέμμα πάνω στον εξώστη και λέω… Ηρακλή, όλοι είναι μαζί σου σήμερα, είναι στη γωνία σου, άξιζε το τρέξιμο να ικανοποιήσεις αυτά τα παιδιά που σε περιμένουν. Ο Διονύσης και όλα τα παιδιά με συγκίνησαν πολύ σήμερα, μου έδειξαν το πόσο θέλουν να γυρίσω σπίτι. Και πρέπει να γυρίσω, τους το χρωστάω.

Και ο Διονύσης με συγκίνησε πολύ, πρέπει να πάω σπίτι να τον δω, του το χρωστάω. Αυτό που ένιωθα ήταν πως όλοι είναι εδώ, στον πάγκο μου και δουλεύαμε όλοι μαζί. Λες και όλα τα παιδιά ήταν εδώ, αυτό ένιωθα».

Δείτε τι άλλο ανέφερε ο Ηρακλής σήμερα

Μιλώντας για την κίνηση του Τζον, ανέφερε, «Αυτός που δεν ήταν δίκαιος στην ψηφοφορία σήμερα ήταν ο Τζον. Πρέπει να σταματήσει αυτό το “έκανες πιο λίγες παρασκευές, έκανες περισσότερες παρασκευές”. Πολύ απλά, πες ότι δεν “μπορώ να ψηφίσω τον Δημοσθένη γιατί κάνουμε παρέα και είμαι πιο πολύ δεμένος μαζί του και γι’ αυτό σε ψηφίζω Μαρία”». Δείτε αναλυτικά τα όσα συνέβησαν και ειπώθηκαν στο παρακάτω βίντεο.

Ποιος αποχώρησε;

Μια αποχώρηση είχαμε στο σημερινό MasterChef. Ποιος παίκτης δεν τα κατάφερε και έφυγε απόψε από το ριάλιτι μαγειρικής κλείνοντας μια για πάντα την πόρτα του;

Φορώντας τις μαύρες ποδιές, οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση, ο Δημοσθένης Μασσαλάς, ο Ηρακλής Αποστολίδης και ο Σταύρος Βαρθαλίτης βρέθηκαν στην κουζίνα του διαγωνισμού και περίμεναν για ένα ακόμα μοναδικό πιάτο αντιγραφής MasterChef 4.

Ποιος αποχώρησε στο σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής του Star

Με απόλυτη πειθαρχία και φωτογραφική μνήμη, τα τρία παιδιά χρειάζεται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να αποδώσουν μαγειρικά ένα πιάτο όμοιο σε γεύση και όψη με το πρωτότυπο. Αυτό και μόνο, είναι το εισιτήριό τους για την επιστροφή στο σπίτι.

Μέσα στην κουζίνα, τα χέρια πετάνε και η συγκέντρωση στον στόχο για τον καθένα κρέμεται από πολύ λεπτές ισορροπίες.

Εκείνοι, που επιστρέφουν στο σπίτι έχοντας πλέον ανακουφιστεί, διαπιστώνουν ένα αρκετά παγωμένο κλίμα καθώς όλοι περιμένουν την ομαδική δοκιμασία για να δουν πως θα ανακατέψει πλέον τη «μαγειρική τράπουλα», ο αναπάντεχος νικητής.

Εκείνος που δεν τα κατάφερε και αποχώρησε τελικά είναι ο Δημοσθένης Μασσαλάς, ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με τον κολλητό του Σταύρο Βαρθαλίτη, μιας και ο Ηρακλής Αποστολίδης ήταν αυτός με το καλύτερο πιάτο για σήμερα.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο του σεφ Παύλου Κυριάκη. Το πιάτο ήταν μοσχαρίσιο φιλέτο με τρεις πουρέδες από μωβ καρότο, πορτοκαλί καρότο και κίτρινο καρότο, τζίντζερ κι ένα γλάσο με πετιμέζι.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα συνέβησαν στο παρακάτω βίντεο. Μιας και μιλάμε για το MasterChef η Μάγδα αποκαλύπτει! - Τι "τρέχει" τελικά ανάμεσα στον Δημήτρη και τη Μαρία;