Ρίγη συγκίνησης με αυτή την φωτογραφία που ανέβασε η Φαίη Σκορδά

"Το μόνο που περιμένω είναι να..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ρίγη συγκίνησης με αυτή την φωτογραφία που ανέβασε η Φαίη Σκορδά

Είναι γεγονός πως εδώ και σχεδόν δυο εβδομάδες η Φαίη Σκορδά μένει σε καραντίνα σπίτι της αφού νοσεί από κορωνοϊό. Πριν από 9 ώρες ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και η αλήθεια είναι πως προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.

Η φωτογραφία, την οποία και τράβηξε η ίδια, είναι μέσα από το δωμάτιο όπου ο Γιαννάκης και ο Δημητράκης παίζανε. Να τονίσουμε πως βρίσκεται σε καραντίνα σπίτι της αφού είναι ασυμπτωματική μέχρι στιγμής - δείτε εδώ το σημάδι που θα καταλάβεις κι εσύ αν είσαι ασυμπτωματικός αλλά έχεις κορωνοϊό - αλλά κρατά αποστάσεις ασφαλείας από τα παιδιά της και τους αγαπημένους της ανθρώπους.

Όμως, όπως φαίνεται από την λεζάντα που έγραψε κάτω από την φωτογραφία στο instagram τα παιδιά της της έχουν λείψει πάρα μα πάρα πολύ και θα ήθελε να τα κάνει μια αγκαλιά. Να υπενθυμίσουμε πως το τεστ για τον κορωνοϊό το έκανε και ο αγαπημένος της, Νίκος Ηλιόπουλος κι εδώ θα δείτε τα αποτελέσματα.

H φωτογραφία που ανέβασε η Φαίη Σκορδά

"Ελπίζω κι εύχομαι να είστε όλοι καλά...Εγώ συνεχίζω χωρίς συμπτώματα και το μόνο που περιμένω είναι να τα αγκαλιάσω σφιχτά....Σας ευχαριστω πολυ για τα γλυκα σας λόγια κ για το ενδιαφέρον σας. Κάντε μια αγκαλιά στα παιδάκια σας και για μένα"

Πρόσφατα, μάλιστα η παρουσιάστρια βγήκε και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και μίλησε για το πως βιώνει τον κορωνοϊό αλλά και για τον χαμό που έγινε όταν δημοσίευσε στα social media πως νοσεί - δείτε τις δηλώσεις της εδώ!

Εμείς με την σειρά μας να στείλουμε τις περαστικά μας για ακόμα μια φορά και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και να αγκαλιάσει πολύ σύντομα τα παιδάκια της.