Ανατροπή με τον τελικό του Masterchef - Μπάρκας και Καινούργιου τα είπαν όλα στον αέρα

Πότε θα γίνει τελικά;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανατροπή με τον τελικό του Masterchef - Μπάρκας και Καινούργιου τα είπαν όλα στον αέρα

Live βγήκε μέσα από το σπίτι του ο Χρήστος Μπάρκας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε, και είπαν πολλά πράγματα στον αέρα! Ένα από αυτά ήταν και η μεγάλη ανατροπή που πρόκειται να συμβεί με τον τελικό του Masterchef.

Όπως σας αποκαλύψαμε πρώτοι πριν από λίγες ημέρες τα επεισόδια του Masterchef περιορίστηκαν σε 3 την εβδομάδα καθώς τα γυρίσματα έχουν παγώσει λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό.

Ο διάλογος Καινούργιου - Μπάρκα που αποκάλυψε την ανατροπή για τον τελικό του Masterchef

«Γνωρίζω μια τελευταία εξέλιξη και τη μεταφέρω τώρα και στους τηλεθεατές, ότι υπάρχει μια σκέψη από την παραγωγή του MasterChef ο τελικός να γίνει τον Σεπτέμβριο, με την τελική πεντάδα, καλώς εχόντων των πραγμάτων. Εσύ συμφωνείς με αυτό;», ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου τον Χρήστο Μπάρκα.

«Κατερίνα μου, ειλικρινά δεν γνωρίζω κάτι. Παρ’ όλα αυτά σίγουρα δεν είμαι εγώ αυτός που μπορώ να πω ότι είναι να γίνει. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι θα ταλαιπωρηθούν πάρα πολύ τα παιδιά, δεν ξέρω πώς θα λειτουργήσει όλο αυτό το κομμάτι και νομίζω ότι μέχρι τότε έχουμε πολύ καιρό. Αυτό που προέχει είναι το ζήτημα που περνάμε όλοι μα;», είπε ο Χρήστος Μπάρκας.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο παρακάτω βίντεο

Ωστόσο, για τους fans του Masterchef έχουμε όλα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο! Δείτε τα εδώ