Τέλος για Χριστίνα Κολέτσα και Δεγαμινιώτη

Χώρισαν και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τέλος για Χριστίνα Κολέτσα και Δεγαμινιώτη

Οριστικό τέλος στην σχέση τους έδωσαν Χριστίνα Κολέτσα και Δημήτρης Δεγαμινιώτης. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, οι δυο τους χώρισαν πριν από λίγο καιρό, γι’ αυτό και ποιητής, διέγραψε την κοινή φωτογραφία τους από τα social media.

Η Χριστίνα Κολέτσα, ήταν εκείνη ή που αποκάλυψε το ειδύλλιο τους τον περασμένο Μάιο, μιλώντας με λόγια αγάπης για εκείνον στην κάμερα του ALPHAtv, λέγοντας μάλιστα πως θα ήθελε ακόμη και να αποκτήσει παιδί μαζί του.

«Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που είμαι τόσο ερωτευμένη. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μοιράζομαι πάρα πολλά πράγματα. Είναι κάτι πολύ ξεχωριστό και μακάρι να πάει καλά και να κρατήσει. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι αρκετά γνωστός. Είναι συγγραφέας, έχει πολύ κοινό που τον ακολουθεί.

Είμαι και εγώ μέσα στο κοινό. Είναι υπερταλαντούχος άνθρωπος που με κάνει να νιώθω υπέροχα. Σέβομαι πως δεν προβάλλει το πραγματικό του πρόσωπο, οπότε δεν θα ήθελα να σου πω άλλα στοιχεία γι’ αυτόν. Με μεγάλη μου χαρά να έρθει σε αυτή τη φάση ένα παιδί…» είχε πει χαρακτηριστικα.

Το τέλος στην σχέση τους

Ωστόσο, όπως φαίνεται δεν μπορούσαν να συνεχίσουν άλλο αυτή την σχέση και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso χώρισαν. Από την πλευρά της και η Χριστίνα Κολέτσα, πάντως, η οποία είχε δημοσιεύσει μια κοινή φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τις διακοπές τους τον περασμένο Αύγουστο, την διέγραψε.

Να θυμηθούμε τις αποκλειστικές φωτογραφίες που είχε τραβήξει το Youweekly.gr από τρυφερές τους στιγμές με πισίνα.. Το ζευγάρι έδειχνε πολύ ερωτευμένο.