Έκτακτο - Νόσησε ο πρίγκιπας Κάρολος! Έβγαλε ανακοίνωση το παλάτι

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτο - Νόσησε ο πρίγκιπας Κάρολος! Έβγαλε ανακοίνωση το παλάτι

Θετικός στον κορωνοϊό στο τεστ για τον κορωνοϊό διεγνώσθη ο πρίγκιπας Κάρολος και πλέον νοσεί και επικρατεί ανησυχία στην βασιλική οικογένεια. Μάλιστα, ανακοίνωση έβγαλε το παλάτι θέλοντας να τους ενημερώσει όλους για την κατάσταση της υγείας του.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του παλατιού αναφέρει: «Ο πρίγκιπας της Ουαλίας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Εμφανίζει ήπια συμπτώματα αλλά κατά τα άλλα παραμένει σε καλή κατάσταση και εργάζεται από το σπίτι του τις τελευταίες ημέρες ως συνήθως».

Ο 71χρονος πρίγκιπας της Ουαλίας και διάδοχος του θρόνου, βρίσκεται σε αυτοαπομόνωση στο κάστρο Μπαλμόραλ της Σκωτίας.

Να πούμε πως η Βασίλισσα Ελισάβετ πήρε αυστηρά μέτρα για να μην κολλήσει.

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» τη βασιλική οικογένεια - Ακόμη ένα γαλαζοαίματος νοσεί εκτός του Καρόλου

Ο κορωνοϊός φαίνεται πως δεν άφησε αλώβητη ούτε την βασιλική οικογένεια, μιας και πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστή η είδηση πως ένα μέλος της διαγνώστηκε θετικό στον ιό και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε καραντίνα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας μιας και το κρούσμα διαγνώσθηκε έγκαιρα, και έχει ήδη απομονωθεί.

Ο λόγος για τον Καρλ φον Χάμπσμπουργκ, Αρχιδούκα της Αυστρίας που διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και έχει ήδη μπει σε καραντίνα.

Ο 59χρονος είναι εγγονός του τελευταίου αυτοκράτορα της Αυστρίας, Καρόλου Α' και επιβεβαίωσε το ότι είναι θετικός στον ιό σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αυστριακό κανάλι, αναφέροντας πως εμφάνισε συμπτώματα την προηγούμενη εβδομάδα.

Ωστόσο επέμεινε πως είναι εντάξει και χαρακτήρισε τον ιό «ενοχλητικό» συμπληρώνοντας: «Δεν είναι και πανούκλα...».

«Εγώ νόμιζα πως ήταν απλά μία γρίπη. Όταν με πήρε τηλέφωνο ένας φίλος μου και μου είπε πως είναι θετικός στον ιό, έκανα κι εγώ το τεστ» εξήγησε.

Περιγράφοντας τα συμπτώματά του, ανέφερε πως είχε βήχα πονοκέφαλο και λίγο πυρετό ενώ δεν παρέλειψε να επαινέσει και τις αυστριακές αρχές για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα του.

Αρχιδούκας της Αυστρίας