Το ηχηρό μήνυμα της Μελίνας Ασλανίδου - «Θα ψάλλουμε δυνατά...»

Η συγκινητική ανάρτηση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το ηχηρό μήνυμα της Μελίνας Ασλανίδου - «Θα ψάλλουμε δυνατά...»

Ένα ηχηρό μήνυμα ήθελε μα στείλει στους διαδικτυακούς της φίλους η Μελίνα Ασλανίδου με μια ανάρτηση που έκανε, με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου. «Θα ψάλλουμε δυνατά «τη υπερμαχω στρατηγώ τα νικητήρια», έγραψε μεταξύ άλλων.

Ιδιαίτερα «περίεργη» είναι η σημερινή ημέρα, καθώς ως συνήθως όλοι οι Έλληνες βρισκόμασταν στον δρόμο παρακολουθώντας την παρέλαση των μαθητών και των στρατιωτικών για τη επέτειο της 25ης Μαρτίου. Ωστόσο, για πρώτη φορά την γιορτάζουμε από τα μπαλκόνια μας.

Λόγω του κορωνοϊού η Κυβέρνηση πήρε σκληρά μέτρα, όπως αυτό της απαγόρευσης κυκλοφορίας, με σκοπό να περιοριστεί η πανδημία που έχει εξαπλωθεί και έχει κοστίσει την ζωή χιλιάδων πολιτών ανά τον κόσμο.

Το ηχηρό μήνυμα της Μελίνας Ασλανίδου

Η Μελίνα Ασλανίδου πριν από λίγες ώρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την ελληνική σημαία, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης σε όλους. Ενώ στην λεζάντα της έγραψε ένα ηχηρό μήνυμα.

«Χρόνια μας πολλά Έλληνες απανταχού... Από τα σπίτια μας θα γιορτάσουμε με την ελληνική σημαία να κυματίζει στα μπαλκόνια μας, και όλοι μαζί μπορούμε θα ψάλλουμε δυνατά «τη υπερμαχω στρατηγώ τα νικητήρια», γιατί όλοι μαζί μπορούμε...».

Να σημειώσουμε πως η Μελίνα Ασλανίδου είναι πολύ ευαισθητοποιημένη με τα όσα σημειώνονται τον τελευταίο καιρό λόγω του κορωνοϊού και με αναρτήσεις της προσπαθεί να ηρεμήσεις τους διαδικτυακούς της φίλους λέγοντας πως πρέπει να έχουμε ψυχραμία.

Πριν λίγες ημέρες, ένα ακόμη μήνυμα της προκαλεί ρίγη συγκίνησης, όταν πολίτες της Ελλάδας να βγήκαν στα μπαλκόνια τους για να χειροκροτήσουν τους γιατρούς και τους νοσοκόμους.