Χαμός στο σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου - Δεν φαντάζεστε τι έκαναν τα παιδιά της στο σαλόνι

Έπαθε... σοκ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμός στο σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου - Δεν φαντάζεστε τι έκαναν τα παιδιά της στο σαλόνι

Σε αυστηρό αυτοπεριορισμό βρίσκεται η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με την οικογένεια της και για να περάσει ημέρα δεν έχουν τέλος τα παιχνίδια στο σπίτι. Μάλιστα, όπως είδαμε από στιγμιότυπο που μοιράστηκε η ίδια, τα παιδιά της δημιούργησαν έναν χαμό στο σαλόνι που δεν... φαντάζεστε/

Η παρουσιάστρια του OPENtv συνεχίζει να παραμένει μέσα στο σπίτι της ακολουθώντας τα μέτρα που έχουν ληφθεί με σκοπό τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού κορωνοϊού. Έτσι, έχει να περάσει περισσότερο χρόνο να περάσει εποικοδομητικά με τους δυο γιους της.

Εκτός από τα παιχνίδια βέβαια με τα παιδιά της, έχει βρει χρόνο και για την ίδια. Πριν λίγες ημέρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το μπάνιο της και μας έδειξε την μπανιέρα όπου πρόκειται να χαλάρωνε.

Η Σίσσυ Χρηστίδου μπορεί να βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό των παιδιών της, ωστόσο δεν ξεχνάει να περιποιείται και τον εαυτό της.

Ο χαμός που δημιούργησαν τα παιδιά της

Βέβαια, δεν γίνεται να μην είναι και συνέχεια από πάνω τους για να μην κάνουν καμία αταξία, ενώ σαν μητέρα επίσης ανησυχεί συνέχεια. Δεν είναι λίγες οι φορές που στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει μοιραστεί διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα τους.

Πριν από λίγες ώρες η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο από τον χαμό που είχε δημιουργήσει στο σαλόνι ο Μιχαήλ Άγγελος μαζί με τον Φίλιππο Ραφαήλ. Οι δυο της γιοι είχαν βγάλει από τα κουτιά όλα τα παιχνίδια για να παίξουν και να περάσει η ώρα, και τα είχαν ρίξει όλα στο πάτωμα πάνω στο χαλί.

Σίσσυς Χρηστίδου σπίτι παιδιά