Baby boom στη showbiz - Πασίγνωστη ηθοποιός ετοιμάζεται να γίνει μανούλα στα 45 της

"Λιώσαμε" με τις φωτογραφίες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Baby boom στη showbiz - Πασίγνωστη ηθοποιός ετοιμάζεται να γίνει μανούλα στα 45 της

Ακόμα ένα baby boom ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή του στην showbiz και όλοι είναι πολύ ενθουσιασμένοι! Συγκεκριμένα, μία πασίγνωστη ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί, ενώ ετοιμάζεται να γίνει μανούλα στα 45 της!

Οι ευχάριστες ειδήσεις δε σταματούν να έρχονται ανάμεσα στους celebrities, ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε με την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Μία από αυτές τις ευχάριστες ειδήσεις είναι και η εγκυμοσύνη της Κλόι Σεβινί, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί στα 45 της και καταφέρνει να "ρίξει" το Instagram με τις φωτογραφίες που ανεβάζει με την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Βέβαια η Σεβινί, δεν είναι η μόνη ηθοποιός που ετοιμάζεται να γίνει μανούλα, μιας και ακόμα μία celebrity ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες την εγκυμοσύνη της!

Από τη στιγμή που η Κλόι Σεβινί ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τη σύντροφό της, Sinisa Mackovic, η 45χρονη ηθοποιός εμφανίζεται με υποδειγματικά looks είτε βρίσκεται στον δρόμο είτε στο κόκκινο χαλί.

Η ηθοποιός είναι γνωστή τόσο για το στιλ της όσο και για τις εκκεντρικές ταινίες στις οποίες συμμετέχει, ενώ έχει βραβευτεί και με όσκαρ Β' γυναικείου ρόλου.

Η ηθοποιός δεν αποκάλυψε ακόμα το φύλο του μωρού της, αλλά σε μια συνέντευξη του Σεπτέμβρη του 2018 με το Who What Wear, αστειεύτηκε λέγοντας πως θα επιθυμούσε να έχει μια κόρη για να κληροδοτήσει όλα τα ρούχα που έχει κρατήσει, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχει αποκτήσει η ίδια από την μητέρα της.

Τον τελευταίο καιρό όλοι οι φωτογράφοι περιμένουν κάθε της δημόσια εμφάνιση και οι συντάκτες μόδας «προσκυνούν» τις στιλάτες επιλογές της.

Μία από αυτές έκανε και στο Instagram πριν από λίγες μέρες

Συγκεκριμένα, μέσα από την παρακάτω δημοσίευσή της, η Σεβινί θέλησε να δώσει λίγη ελπίδα σε όλες τις οικογένειες που βιώνουν δύσκολες στιγμές λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού σε όλο τον πλανήτη, εκφράζοντας παράλληλα